Zatvori
Foto: Agency04
PoslovniPuls
18/05/2022

Kreću prijave za najveću besplatnu školu programiranja u Hrvatskoj

Jedna od najbrže rastućih IT tvrtki u Hrvatskoj, Agency04, već petu godinu u nizu organizira najveću besplatnu školu programiranja.

Ove godine popularni Summer School promijenio je ime u Devcademy te polaznicima nudi mnoštvo novih edukativnih smjerova i programa. Uz učenje razvijanja složenih Java aplikacija uz pomoć Spring Boota, polaznici će moći naučiti i Angular, React, .NET ili Flutter.

Cijeli program traje 6 tjedana, a sastoji se od online tečajeva, tjednih zadataka i 1:1 mentoriranja. Mentore čine najiskusniji inženjeri iz redova Agency04, koji polaznicima stoje na raspolaganju kroz čitavo razdoblje edukacije.

Za pohađanje Devcademyja nije potrebno fizički biti u Zagrebu. Dovoljan je dobar internet i malo dobre volje. Mnogi dosadašnji polaznici završili su edukaciju bez da su “izgubili” ljeto. Devcademy starta 18. srpnja, a završava dvodnevnim Hackathonom, 28. kolovoza. Za vrijeme Hackathona polaznici rade u timovima, a pobjednici osvajaju vrijedne nagrade. Prijave traju do 30.6., ali kandidatima iz Agency04 savjetuju prijaviti se što prije, budući da već sada vlada veliki interes za programima, a mjesta su ograničena.

Prijaviti se možeš ovdje.

Nakon edukacije - posao

Četrdesetak polaznika s prethodnih izdanja Devcademyja ostalo je raditi u Agency04 odmah po završetku edukacije.

“Tijekom ljetnih praznika sam željela steći nova iskustva i proširiti znanje, a istovremeno sam htjela ljeto provesti na moru. Naučila sam puno radeći na tjednim zadacima, a za pomoć sam se uvijek mogla obratiti mentorima koji su bili pristupačni i strpljivi. Na hackathonu sam imala priliku iskusiti kako je to raditi u timu na nekom pravom projektu, a po završetku sam se i zaposlila u Agency04”, istaknula je Tihana Oremuš.

“Summer School smatram početkom svoje profesionalne karijere, što ga svrstava među događaje koji se ne zaboravljaju. Tjedni zadaci nisu pretjerano vremenski zahtjevni, što je odlična stvar, a vrhunac edukacije je predstavljao Hackathon. Pobjednicima Hackathona osigurane su vrijedne nagrade. Ali i ono, po meni još važnije, prilika da postanu dio Agency04 – tako da mogu preporučiti sudjelovanje svakome tko želi izgraditi čvrst temelj buduće karijere”, rekao je Vitomir Marjanović.

Prijave traju do 1.7.., a više informacija i prijavnicu pronađi na devcademy.agency04.com.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram