Zatvori
Foto: Cotrugli Business School
PoslovniPuls
17/05/2022

Regionalna poslovna scena bogatija je za 100 ponosnih COTRUGLI MBA-ovaca

U subotu, 14. svibnja 2022. godine, u svečanom ozračju hotela Hilton Garden Inn u Zagrebu, održana je promocija novopečenih MBA-ovaca koji su prošli ekstenzivan proces edukacije na poslovnoj školi COTRUGLI. Regionalna poslovna scena time je postala bogatija za stotinjak MBA-ovaca koji su svoje priznanje zaslužili iznimnim trudom i zalaganjem tijekom programa. 

MBA kao sigurna investicija u budućnost

COTRUGLI Business School je međunarodno priznata škola, akreditirana od strane AMBA, s reputacijom vodeće poslovne škole u jugoistočnoj Europi, čemu pridonosi najveća mreža alumnija, vrhunski predavači koji dolaze iz vodećih poslovnih škola i institucija te više od 20 000 zadovoljnih klijenata

No, COTRUGLI je puno više od poslovne škole. Prilikom upisa programa COTRUGLI postaje vaša poslovna obitelj na koju se uvijek možete osloniti - privatno i/ili profesionalno. Zajednica koja broji nešto manje od 2500 alumnija rado će vas „prigrliti“ te ponuditi pomoć kroz profesionalni savjet, usmjerenje ili podjelu vlastitog iskustva. 

Upisi za novu generaciju polaznika su u tijeku, a programi kreću u ožujku 2023. godine! COTRUGLI ove godine slavi jubilarnu 20. generaciju te nudi atraktivne upisne pogodnosti. Prijavi se i usmjeri svoju karijeru prema uspjehu! 

MBA prisega

Ponosni novopromovirani nositelji MBA titula u subotu su položili prisegu te se obavezali kako će služiti općem dobru okupljajući ljude te stvarati vrijednost koju niti jedan pojedinac ne može stvoriti sam, pristupati problemima i izazovima na krajnje etičan način, vodeći računa o interesima dioničara, suradnika, kupaca i društva u kojem posluju. Zakletva je također uključila obećanje i punu podršku trenutnim, a i budućim generacijama COTRUGLI alumnija da će biti ovdje jedni za druge i da nikad neće zloupotrijebiti stečeno povjerenje. 

Posebna priznanja za najbolje polaznike 

Na svečanoj dodjeli diploma posebno priznanje za najbolje polaznike iz International MBA 11 generacije primili su Filip Haralambos Apostolakopoulos (Medtronic, Srbija), Ljiljana Pintarić (Poslovna inteligencija, Hrvatska), Maida Gopo Hamzić (United Nations Development Programme, BiH) i Vladimir Jerebić (Raiffeisenbank Austria, Hrvatska). Najboljom polaznicom Executive MBA 17 generacije proglašena je Dea Marušić (Strategio, Hrvatska). 

Riječi polaznika - Zašto COTRUGLI?

„Executive MBA na COTRUGLIJU mi je pružio točno ono što sam i očekivao. Produbio sam svoje znanje iz financija, što mi je kao inženjeru po struci u komercijalnom okruženju dosta pomoglo, proširio sam vidike te sam se povezao s kvalitetnim ljudima izvan svoje poslovne mreže. Velika stvar za mene, s obzirom na činjenicu da radim regionalno u multinacionalnoj kompaniji, je što su profesori različitih profila, nacionalnosti i pristupa. To omogućava stjecanje ne samo profesionalnih, nego i osobnih iskustava i kvaliteta”, izjavio je Ivo Martinić, Voditelj prodaje i mreže distributera za Njemačku, Srednjoistočnu Europu i Izrael u Baker Hughes Digital Solutions, GE.

COTRUGLI mi je omogućio strukturirani pregled cjelokupnog poslovanja te dopunjavanje vlastitog znanja. Dodatno mi je pružio priliku da upoznam kolege iz drugih industrija i na različitim pozicijama. Generalno sam počela sagledavati stvari iz druge perspektive, postala odvažnija u implementaciji novih strategija i sigurnija prilikom donošenja odluka, čime sam „narasla“ u poslovnom smislu te postala učinkovitija i uspješnija”, rekla je Ana-Marija Đurđic, Apple Retail Account Executive u Apcom.

„Glavni ciljevi i očekivanja na početku Executive MBA programa poslovne škole COTRUGLI bili su stjecanje novih i unapređenje postojećih znanja i vještina kao i otvaranje novih perspektiva u profesionalnom i osobnom razvoju na temelju iskustava stručnjaka iz različitih područja. Zahvaljujući kvalitetnim predavačima i izvrsnim kolegama koje sam imala priliku upoznati tijekom ove dvogodišnje avanture moja očekivanja su ostvarena”, izjavila je Marija Lovrić, Direktorica društva i direktorica za istraživanje i transfer tehnologije u BICRO BIOCentre.

U uspjeh treba ulagati

Ulaganje u poslovnu edukaciju i osobni razvoj je od krucijalne je važnosti, posebice u vrijeme kriznih perioda, a predstavlja jednu od najsigurnijih i najisplativijih investicija. Imajući na umu kvalitetu predavača, aktualnost, praktičnost i primjenjivost programa, atraktivnost poslovnih područja, te najveću mrežu alumnija u ovom dijelu Europe izbor nije težak! Postani dio COTRUGLI MBA zajednice! 

SPONZORIRANO / PROMO

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram