Zatvori
PoslovniPuls
05/04/2022

Zagrebački Cinnamon nastavlja širiti svoj tim

Cinnamon Agency raste iz tjedna u tjedan, a posebno se fokusiraju na promoviranje in-house kadra na vodeće pozicije. Cinnamon Agency započinje travanj s čak tri nova promaknuća na Team Lead pozicije.

Danijel Popović postavio je brojne projekte od nule i implementirao okvire za automatizaciju testiranja. Zbog toga je Danijel od travnja postao team lead za automatizaciju QA testova u Cinnamonu. Test automation team trenutačno radi sa Seleniumom koristeći Framework pisan u Javi za web i mobilna testiranja.

Sljedeći korak automation team je implementacija automatizacije testiranja u tehnologijama Cypress i Playwright. Također i drugo promaknuće dolazi iz QA tima, Marija Marušić ne samo da je sposobna nositi se s manual QA testiranjem, već je postala i jedna od glavnih karika unutar QA odjela zbog čega je promaknuta u team leada za manual QA.

Osim manualnog testiranja, testeri koriste API testiranje te ih se potiče učenju automatizacije i polaganje ISTQB certifikata u smislu poslovnog razvoja. Cinnamon se fokusirao i na rast i razvoj iOS odjela.

Kada je Josip došao početkom prošle godine, u Cinnamonu je bio samo jedan iOS developer. Nakon nekoliko odrađenih projekata i prepoznavanja SwiftUI potencijala, iOS team je ove godine porastao na team od 6 ljudi, a kao rezultat toga, Josip Glasovac je promaknut iz Mobile Developera u Mobile Development Team Leada.

iOS tim nastavlja širiti svoj tim i raditi s najnovijim iOS tech stackom gdje koriste SwiftUI kao glavno oružje.

Cinnamon Agency trenutno broji više od 100+ ljudi a osim što su fokusirani na recruiting, te razvoj in-house kadra, preselili su se i u novi ured u Zagrebu.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram