Zatvori
PoslovniPuls
08/03/2022

Velika ukrajinska IT tvrtka premješta svoj razvojni centar iz Novog Sada u Zagreb

Ukrajinska softverska kompanija Intellias najavila je premještanje svog poslovanja iz Srbije u Hrvatsku. S više od 2.000 zaposlenika i nekoliko ureda, Intellias je jedan od vodećih globalnih tehnoloških partnera za Fortune 500 kompanije i druge velike multinacionalne poslovne organizacije.

"Kao što vjerojatno znate, već smo planirali pokrenuti novi razvojni centar u Novom Sadu, ali kada uzmemo u obzir pro-rusku politiku srpske vlade, odlučili smo premjestiti naš centar u Zagreb, Hrvatsku. Reakcija međunarodne zajednice i vlada na nedavne događaje u Ukrajini od velike je važnosti za nas. Posebno kada je riječ o lokaciji naših ureda", objavili su iz Intelliasa.

"Hrvatska ima sjajnu IT zajednicu i dobru infrastrukturu s više od 60.000 IT stručnjaka. Stoga mi čvrsto vjerujemo kako ćemo tamo biti u mogućnosti našim klijentima isporučiti kvalitetna tehnološka rješenja i usluge", zaključili su.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram