Zatvori
PoslovniPuls
07/03/2022

COTRUGLI Tech Megatrends - besplatni webinar s Bojanom Hadžisejdićem

Rezervirajte svoje mjesto na besplatnom webinaru „Tech Megatrends“ koji će se održati 15. ožujka 2022. u organizaciji poslovne škole COTRUGLI. 

Tehnologija pokreće transformaciju svijeta i način na koji živimo u njemu. Tijekom pandemije, velikom brzinom implementirala se u gotovo sva područja poslovnog i privatnog okruženja i postala ono bez čega više ne možemo. Dok se Industrija 5.0 približava, našu blisku budućnost oblikovat će tehnološki megatrendovi. 

Najsuvremeniji tehnološki megatrendovi bit će tema webinara „Tech Megatrends“ kojeg će voditi Bojan Hadžisejdić, direktor i partner tvrtke Nephos i bivši polaznik EMBA programa poslovne škole COTRUGLI, koja je organizator ovog događaja. 

Bez obzira na to jeste li tech entuzijast ili se želite bolje upoznati s temama poput: Edge Computing, Responsible AI, Blockchain, Quantum Computing, VR/AR i Cyber Security, ovaj webinar pravo je mjesto za vas!

Sudjelovanjem na webinaru bolje ćete razumjeti utjecaj ovih tehnoloških trendova na organizacije, saznati zašto ih je važno prihvatiti te kako ih najbolje implementirati u vaše poslovanje i time omogućiti inovativne procese i konkurentsku prednost.

Webinar je besplatan, a održat će se u utorak, 15. ožujka 2022. s početkom u 15.00 sati na Zoom platformi. Rezervirajte svoje mjesto

Više o organizatoru i predavaču: 

Bojan Hadžisejdić, MBA izvršni je direktor i partner u tvrtki Nephos. Više od 15 godina iskustva u IT industriji pružilo mu je izvrsnu mješavinu poslovnih i tehničkih vještina. Stručnjak je za područje poslovne transformacije i razvoj, savjetovanje o cloud transformaciji te procjenu i definiranje potencijala primjene blockchain tehnologija u različitim poslovnim scenarijima. Završio je Executive MBA program u COTRUGLI poslovnoj školi. 

Poslovna škola COTRUGLI svojim djelovanjem pozicionirala se kao vodeća poslovna škola u JI Europi. Kroz međunarodno akreditirane MBA programe, koji čine okosnicu njene ponude, okupila je više od 2300 alumnija, od kojih su mnogi istaknuti lideri vodećih regionalnih kompanija. Kontinuiranim praćenjem razvoja novih tehnologija i njihovim utjecajem na poslovanje, kroz svoje edukativne programe i događaje, nastoji pomoći pojedincima i organizacijama usvojiti relevantno znanje koje im omogućuje bržu  implementaciju i poboljšanje organizacijskih procesa. Kroz edukacije i treninge prilagođene specifičnim potrebama raznih vodećih kompanija diljem regije kroz ovu školu prošlo je više od 20 000 polaznika.

SPONZORIRANO / PROMO

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram