Zatvori
Jasmin Hadžić
03/02/2022

Rad od kuće "uništio" Battlefield i napravio rupu od 160 mil. dolara

Igraća zajednica nije najbolje dočekala posljednji naslov iz Battlefield serijala izdavačke kuće EA. A ako je pitati vodstvo tog američkog izdavača, veliki problem je predstavljao rad od kuće koji je dominirao dobrim dijelom razvoja igre Battlefield 2042.

"Lansiranje Battlefielda 2042 nije zadovoljilo naša očekivanja. Igra je zamišljena vrlo ambiciozno i naši razvojni timovi su se borili da inoviraju u nekoliko dimenzija uključujući veličinu mapa, mečeve za 128 igrača, nove modove i dinamični gameplay", izjavio je prvi čovjek EA, Andrew Wilson.

"Nismo očekivali probleme s izvođenjem igre koji su se odmah pojavili. Naši razvojni timovi su proveli gotovo dvije godine radeći od kuće što se na kraju pokazalo kao vrlo izazovno", komentirao je Wilson i najavio kako će se u budućnosti pokloniti veća pozornost Battlefield serijalu kako do sličnih problema ne bi ponovno došlo.

EA je u trećem kvartalu svoje fiskalne godine objavio prihode od 2,5 mlrd. dolara, dok su očekivali prihode od oko 2,68 mlrd. dolara, ali čini se kako je loš rezultate Battlefielda pokvario inače impresivnu financijsku statistiku.

EA je odbio objaviti broj prodanih primjeraka Battlefielda 2042.

TEME:  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram