Zatvori
PoslovniPuls
20/01/2022

Amazon u Kaliforniji otvara svoju prvu fizičku modnu trgovinu

Najveća američka online trgovina otvara svoju prvu fizičku modnu trgovinu uz obećanje o "potpuno novom shopping iskustvu uz pomoć visoke tehnologije". Amazonova multi-brend trgovina bit će u potpunosti povezana s mobilnim aplikacijom koja će korisnicima omogućiti naručivanje i preuzimanje artikala na blagajni, kao i dostavu željeni modnih proizvoda direktno u kabinu za presvlačenje i to kroz skeniranje QR kodova koji su prisutni uz svaki artikl te kroz korištenje službene mobilne aplikacije ili nekog od pametnih zaslona na dodir lociranih u samoj trgovini.

Prva Amazon Style trgovina bit će otvorena u shopping mall-u "The Americana at Brand" u Glendaleu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji i to negdje tijekom 2022. godine.

Ovo nije prvi put da e-commerce div Jeffa Bezosa eksperimentira s fizičkom maloprodajom. Osim "Fresh" trgovina svježim namirnicama, Amazon je otvarao i vlastite knjižare, pa čak i frizerske salone.

Hoće li Amazon Style biti tek marketinški i tehnološki poligon ili početak penetracije u fizičku modnu maloprodaju - tek ćemo doznati...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram