Zatvori
PoslovniPuls
19/01/2022

Jastrebarsko nastavlja s pojačanom digitalizacijom javnih aktivnosti

Jaskanske udruge od sad će se moći prijavljivati na javne pozive za sufinanciranje njihovih programa i elektronski.
Uvedena je, naime, aplikacija SOM SUSTAV koju već mogu koristiti prijavitelji na Javni poziv za sufinanciranje projekata, programa i manifestacija u kulturi u ovoj godini. Jučer je pristigla i prva on-line prijava, navodi se u priopćenju.

Javni poziv za sufinanciranje projekata, programa i manifestacija u kulturi otvoren je do 15. prosinca ove godine ili do utroška sredstava koja su planirana u iznosu od 350 tisuća kuna.

U procesu je digitalizacija svih javnih poziva i natječaja Grada, što će uvelike olakšati prijavu udrugama i korisnicima potpora. Elektronski će se moći prijaviti i učenici te studenti koji apliciraju za gradske stipendije.

Na ovaj način korisnici će lakše aplicirati svoje programe i projekte, a dugoročno se promiče i ekološki pristup Grada Jastrebarskog u poslovanju, ukidanjem opsežne papirologije.

Nastavak je ovo digitalizacije gradske uprave, a najveća pogodnost koju svojim građanima Grad Jastrebarsko nudi svakako je korištenje GIS sustava kojim su svi javni podaci lako pretraživi i pregledni.

Cjelokupno poboljšanje učinkovitosti poslovanja lokalne samouprave utemeljeno je na korištenju IKT i integriranih pametnih rješenja, a Grad Jastrebarsko u tu svrhu donio je Strategiju razvoja pametnog grada, stoji u objavi.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram