Zatvori
PoslovniPuls
10/01/2022

Hrvatski nogometni savez lansira navijački kripto token "VATRENI"

HNS se pridružuje svjetskoj nogometnoj tehnološkoj revoluciji te u suradnji s dvije hrvatske tvrtke - AMPnet i Biznisport - izdaje loyalty kripto token VATRENI te prateću mobilnu aplikaciju, objavljeno je.

Milijuni vjernih navijača hrvatske nogometne reprezentacije dobit će više priika za interakciju s igračima, sudjelovanje u odlukama HNS-a i drugim mogućnostima koje će bit omogućene vlasnicima VATRENI tokena, objavili su iz HNS-a.

"Iskorakom na kripto tržište pratimo globalne trendove, a pritom se želimo još bolje povezati s našim navijačima i omogućiti im prilike koje do sada nisu imali. Posebno sam ponosan što u ovom projektu surađujemo s hrvatskim tvrtkama jer smatramo da je hrvatsko znanje u IT-u apsolutno konkurentno te da time dobivamo partnere koji su jednako posvećeni suradnji poput nas", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Službeni kripto partner HNS-a je hrvatska kompanija AMPnet, koja svoju tehnologiju pruža isključivo za tokenizaciju.

"Hvala HNS-u na suradnji i zajedničkoj želji da loyalty tokenom VATRENI omogućimo svim navijačima hrvatske nogometne reprezentacije još bolje iskustvo. Uz podršku HNS-a, a integracijom AMPnet tehnologije i partnera Biznisporta, vlasnicima tokena bit će omogućeno sudjelovanje u donošenju određenih odluka, pravo prvenstva kod kupnje ulaznica te popuste kod partnera HNS-a. Također, imat će priliku osvojiti, zaraditi ili kupiti ekskluzivne proizvode koji nisu drugdje dostupni. Uz sve to, vlasnik tokena će moći koristiti token i za plaćanje jer je kompatibilan s Electrocoinovom aplikacijom Paycek, koja omogućuje plaćanje kriptovalutama na više od 200 mjesta, poput Konzuma, Ferivija, portala Ulaznice.hr, Football Manije, Sancta Domenice, Hrvatske pošte i drugih", izjavio je glavni izvršni direktor (CEO) AMPneta Mislav Javor.

Pretprodaja ograničenog broja loyalty tokena VATRENI u ovom trenutku još nije omogućena svima. Svi zainteresirani za kupnju tokena mogu dobiti više informacija o tokenu VATRENI na poveznici https://token.hns-cff.hr gdje se mogu i upisati na listu čekanja.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram