Zatvori
PoslovniPuls
04/01/2022

Nova linija Samsungovih televizora donosi mogućnost trgovanja NFT-ovima

Samsung Electronics najavio je tri nova modela televizora za 2022. koji će omogućiti trgovanje NFT-ovima (non fungible tokens), objavila je tvrtka u ponedjeljak na svojoj web stranici. Više detalja Samsung će objaviti na izlaganju na predstojećem CES-u.

Koliko je moguće razlučiti iz priopćenja, kupovina i trgovanje NFT-ovima bit će moguće putem specijalizirane aplikacije na novoj generaciji Samsungovih televizora koja će ujedno služiti i kao svojevrsni agregator dostupnih NFT-ova.

"S obzirom na porast potražnje za NFT-ovima, potreba za rješenjem današnjeg fragmentiranog okruženja gledanja i kupnje nikada nije bila veća", navodi Samsung u priopćenju za javnost. “U 2022. Samsung predstavlja prvi svjetski NFT istraživač i agregator na TV zaslonu, revolucionarnu platformu koja omogućuje pregledavanje, kupnju i prikazivanje omiljene (NFT) umjetnosti – sve na jednom mjestu".

Više detalja o Samsungovoj NFT tehnologiji za televizore moguće otkrit ćemo na CES-u koji počinje sutra.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram