Zatvori
PoslovniPuls
31/12/2021

ATOS i SAP: Pravi partneri tvrtkama koje se nalaze na putu digitalne transformacije

Danas svi, više ili manje, posluju globalno. I svi moraju pronaći vlastitu formulu konkurentnosti, pronaći način da tržišno pariraju kako sebi ravnima po veličini i resursima, tako i onima koji ih prema tim parametrima znatno nadmašuju. Kako bi u tome uspjeli, potrebna im je prava tehnologija, ali i pravi partner s kojim će to postići. Tvrtkama, posebno malim i srednje velikima, treba tehnologija koja će im pomoći u standardizaciji poslovnih procesa i poboljšanju komunikacije, koja će ih navesti na povećanje učinkovitosti poslovanja i potaknuti na inovacije. Naravno, tu je i digitalna transformacija. I male i srednje velike tvrtke se digitaliziraju, sve više primjenjuju umjetnu inteligenciju, koriste analitičke alate i automatiziraju sve procese koje mogu.

Pametna tvrtka s učinkovitim alatom

Za standardizaciju poslovanja koriste se razni alati, no male i srednje velike tvrtke – koje žele biti u stanju brzo reagirati i što okretnije se prilagoditi okolnostima na tržištu koje se stalno mijenja – moraju biti pametne i imati pravi alat. Jedan od takvih je SAP Business ByDesign. Riječ je o softveru za upravljanje poslovnim resursima (ERP) dostupnom putem interneta (cloud), dizajniranom za manja i srednje velika poduzeća. Ovaj softver povezuje sve odjele i funkcije (ljudske resurse, odnose s korisnicima, poslovno izvještavanje, financije, kontroling, prodaju, nabavu, upravljanje projektima, marketing, itd.) i zaposlenike tvrtke, u sebi sadržava najbolje prakse za svaki poslovni proces i stalno uključen alat za temeljitu prognostičku analitiku koji rezultira najpotpunijim, svima jednako predočenim informacijama potrebnima za donošenje najboljih odluka, u stvarnom vremenu.

Usluga s potpunom podrškom

SAP Business byDesign nalazi se "u oblaku" i koristi se kao internetska usluga. Iznimno je jednostavna, odvija se putem intuitivnog korisničkog sučelja, ima ugrađenu podršku i funkciju samousluživanja zaposlenika, što dodatno poboljšava njegovu uporabu. To je sjajna prednost za male tvrtke, jer ne moraju imati vlastiti IT odjel, nemaju nikakvu brigu oko instalacije i održavanja softvera, a sama edukacija korisnika sustava događa se u svega nekoliko tjedana, "u hodu". Uz to, SAP Business ByDesign izvrsno je prilagođen za rad na svim platformama, od osobnih i prijenosnih računala do tableta i pametnih mobitela. U SAP Business ByDesign ugrađeno je svo znanje, iskustvo i najbolje prakse stečeno kroz SAP S/4HANA rješenje koje koriste veće korporacije, dok je Business ByDesign namijenjen tvrtkama od pet do nekoliko tisuća korisnika sustava. SAP Business ByDesign koristi već više od 10.717 tvrtki u 153 zemalja svijeta.

Svestrani stručnjaci

Atos u Hrvatskoj jedan je od najdinamičnijih sistem integratora i pružatelja IT usluga u našoj zemlji i regiji, s ekspertizom u raznim područjima poslovanja, poput nabave, proizvodnje i distribucije, uz iskustvo rada u svim industrijama – od telekomunikacija, javnog sektora, maloprodaje, do proizvodnje i transporta. Atos ima sveobuhvatan portfelj rješenja i pruža usluge konzaltinga, implementacije, integracije i outsourcinga, utemeljene na snažnom lokalnom timu i globalnoj ekspertizi. Hrvatska je zemlja u kojoj se poslovni sektor sastoji pretežno od manjih i srednje velikih tvrtki (više od 90 posto prema novijim statistikama), što znači da imaju izniman utjecaj. Mali i srednje veliki poduzetnici na gospodarstvo zemlje utječu ne samo time što ih ima puno, već i zbog vještine stvaranja novih radnih mjesta. Prema podacima Svjetske banke, na rastućim se tržištima čak sedam od deset novih radnih mjesta pojavljuje u malim tvrtkama koje stvaraju i do 40 posto bruto domaćeg proizvoda. Zato je Atos u Hrvatskoj, nakon više desetljeća uspješne suradnje sa SAP-om tijekom kojih su implementirali rješenja kao što su SAP ERP, SAP S/4HANA ili SAP Sales Cloud, odlučio napraviti još jedan iskorak i postati SAP-ov partner za implementaciju rješenja SAP Business ByDesign u svim tvrtkama u Hrvatskoj, koje se nalaze na putu digitalne transformacije.

SPONZORIRANI ČLANAK

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram