Zatvori
PoslovniPuls
23/12/2021

Vodnjanski IT div pokrenuo Infobip.org - fokus na ekologiji, društvenim pitanjima i humanitarnom radu

Vodnjanski Infobip predstavio je poslovnu jedinicu za održivost – Infobip.org – kako bi se kompaniji olakšalo ne samo precizno praćenje i izvješćivanje o ekološkim i društvenim ciljevima, već i operacionalizaciju svojih inicijativa društvenih davanja.

U skladu s Infobipovom misijom da pojednostavi način na koji se brendovi povezuju, angažiraju i oduševljavaju svoje kupce, tvrtka je uvela novu domenu kako bi dionicima olakšala transparentno dijeljenje ekoloških, društvenih i upravljačkih inicijativa (ESG) putem komunikacijskog čvorišta, kao i kako bi se olakšalo partnerstvo s humanitarnim sektorom.

Aurora Volarović, potpredsjednica za odnose s javnošću u Infobipu, rekla je: "Bilo da se radi o odgovoru tvrtke na pandemiju Covid-19 ili perspektivi o tome kako bi ekološki, društveni i upravljački principi trebali biti integrirani u daljnje naše polje za napredak društva, ostajemo predani našim pristup korporativnoj odgovornosti. To ćemo postići radeći transparentno, s integritetom i poštovanjem."

Kako se put održivosti ubrzava, Infobip.org nastoji ostvariti trajni pozitivan globalni utjecaj uz sveobuhvatnu ESG strategiju koja će biti pokrenuta tijekom 2022. To uključuje usvajanje najviših etičkih standarda poslovnog ponašanja, ulaganje u zajednice kroz neprofitna partnerstva, posebno ona koja pomažu zatvoriti demografske, obrazovne i geografske praznine u STEAM-u i vraćanjem kroz novčane i nenovčane donacije. Oni će se administrirati putem Infobipa na globalnoj razini i Zaklade Infobip u Hrvatskoj.

Ekološki gledano Infobip je prilagodio svakodnevne poslovne inicijative za održivost kao što su smanjenje otpada, očuvanje energije i vode, recikliranje i ekološki prihvatljiva putovanja osiguravajući da se poslovanje odvija na ekološki i društveno odgovoran način kako uspjeh i razvoj tvrtke nebi iskorištavao lokalne ili međunarodne prirodne resurse. Sve ove inicijative pratit će se i komunicirati na Infobip.org.

Od ponude pro-bono CPaaS i SaaS rješenja prihvatljivim neprofitnim organizacijama, ili kroz Infobipov program volontiranja Bippers4Cpmmunity, Infobip vjeruje kako je dužan imati pozitivan i značajan utjecaj kako na svoje zaposlenike tako i na širu zajednicu u kojoj djeluje, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram