Zatvori
PoslovniPuls
14/12/2021

Domaći lanac burger barova SUBMARINE kreće u pohod na rumunjsko tržište

Domaći lanac burger barova SUBMARINE najavljuje širenje na rumunjsko tržište.

Tamo su otvorili prvu ekspozituru u glavnom gradu Rumunjske te time najavili veliko širenje koje im je u planu u 2022. godini, kako u Rumunjskoj tako i u drugim europskim državama, ali najavljuju i veliko širenje na domaćem tržištu.

Prvi Submarine u Rumunjskoj otvoren je po principu dark kitchen, odnosno modela virtualnog restorana iz kojeg možete naručivati putem dostavnih servisa. Pandemija je uvela i nove navike, ali i načine konzumiranja hrane, stoga su koncepti dark kitchensa sve popularniji u svijetu. Daljnje širenje na rumunjskom tržištu, ali i na tržišta diljem Europe, planiraju preko fizičkih restorana, jer Submarine je poznat, kako po vrhunskim i svjetski nagrađivanim burgerima, tako i po zanimljivim interijerima koji uvijek odišu odličnom atmosferom, objavljeno je.

"Veliko nam je zadovoljstvo što smo, nakon ovogodišnjeg vjetra u leđa Financial Timesa, počeli širenje na inozemno tržište. Rumunjska nam je prvo tržište, a u 2022. planiramo otvoriti još nekoliko ekspozitura u Rumunjskoj, a paralelno nastaviti širenje i na druga tržišta po Europi. Izniman je posao ispred nas, ali i veliki su izazovi držati kvalitetu namirnica i brenda na tržištima koje još uvijek ne poznamo dovoljno", izjavio je Dragoljub Božović, osnivač i izvršni direktor Submarinea.

"Ovom ekspanzijom samo pokazujemo našu spremnost da rastemo kao kompanija i razvijamo se u skladu s očekivanjima od nas. Naše sedmogodišnje iskustvo rada na hrvatskom tržištu naučilo nas je kako se pozicionirati na tržištima koja planiramo osvojiti. Drago mi je da smo upravo mi postali prva hrvatska kompanija u hospitalityju, odnosno food sektoru koja se širi na europsko tržište, a da pritom sve naše ekspoziture nisu franšize, već ostaju u našem vlasništvu. Od Submarinea možete još puno očekivati, imamo još puno toga za napraviti i još će se čuti za nas, a cilj nam je da u svakom većem europskom gradu možete pojesti Submarineov burger", dodao je Aleksandar Lazinica, osnivač i suvlasnik Submarinea.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram