Zatvori
PoslovniPuls
13/12/2021

Platforma za digitalne nomade pobjednik trećeg izdanja splitske StartIT startup akademije

Pobjednica StartIT Demo Day-a, završnice trećeg izdanja splitske StartIT startup akademije, u organizaciji ICT županije je projekt Rent A Local Anđele Prnjak.

Posljednja dva mjeseca startITovci su prošli kroz intenzivnu edukaciju, mentorstvo i networking, a na Demo Day-u su pred publikom i stručnim žirijem pitchali svoje inovativne proizvode. Pozitivne treme i uzbuđenja nije nedostajalo, a najnapetiji i najuzbudljiviji dio bio je svakako proglašenje pobjednika.

Rent A Local je digitalna platforma koja omogućava strancima i digitalnim nomadima lakšu relokaciju u Hrvatskoj, a Anđeli je prvo mjesto donijelo nagradu u visini od 15.000 kuna.

"Plan nam je u sljedećih šest mjeseci napraviti globalnu marketplace platformu koja povezuje strance i lokalce i omogućuje strancima da uživaju u onom najboljem što Hrvatska nudi, a za sve ostalo tu smo mi. Kroz StartIT akademiju smo naučili kako strateški razmišljati i kako ubrzati svoj daljnji razvoj. Zahvaljujem mentorima iz Lean startupa, gospodinu Brčiću i ICT županiji te ostalima na potpori koju smo imali i prilici da sam sudjelovala u ovom fenomenalnom projektu", izjavila je Anđela Prnjak.

Drugu nagradu u visini 10.000 kuna osvojio je Bojan Vuina za projekt Sportever - platformu koja motivira ljude da izađu iz domova i igraju sportove koje vole.

Treću nagradu od po 5.000 kuna dobilo je pet projekata: Adriatic Quest projekt autora: Ane Ban, Josipa Šimića, Ante Čepića i Branimira Šilovića; Crowdhome autora Josipa Jankovića; SyncBook autora Frane Križanovića; Branimira Bilića i Krešimira Levarde; DonatQR projekt autora: Micheala Freera, Marije Domikulić, Mateja Kožice, Josipa Bartulovića, Adriana Dijana i Veselka Sprčića te Info Point autora Mislava Čizmića.

Izvor: ICTZupanija.hr

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram