Zatvori
PoslovniPuls
09/11/2021

Payten preuzeo WSPay, jedan od najkorištenijih e-commerce payment gateway-a u Hrvatskoj

Tvrtka Payten kupila je 100 posto udjela u tvrtki WSPay, jednom od prvih Payment Gatewaya u Europi. WSPay je osnovan 2004. godine s vizijom da omogući plaćanje roba i usluga u stvarnom vremenu. Akvizicija je u skladu s Paytenovom strategijom da trgovcima i krajnjim kupcima ponudi najsigurnije i najinovativnije načine plaćanja, objavljeno je.

Danas je WSPay jedan od vodećih i tehnološki najnaprednijih regionalnih pružatelja platnih usluga usmjerenih na e-trgovinu. Detaljnije, kao jedna od vodećih tvrtki u inovacijama vezanim uz online plaćanje, WSPay se specijalizirao za izradu modula prilagođenih potrebama web-shopova i raznih drugih vrsta poslovanja, kao što su online rezervacija,prodaja avionskih karata, prodaja ulaznica i rezervacija smještaja.

Emir Dizdarević, direktor WSPay-a, izjavio je: "Naša misija je osigurati online poslovanje modernim digitalnim metodama plaćanja i integraciju AI u poslovne procese i digitalne
kanale plaćanja. Pridruživanjem Paytenu stvorili smo sinergiju koja će nam pomoći da otvorimo nove poslovne prilike i našim klijentima pružimo najkvalitetnije usluge."

"Ova akvizicija dokazuje da je naša tvrtka neprikosnoveni lider u području platnih usluga u Hrvatskoj i regiji. Činjenica da su nam se na našem putu sa svojom stručnošću i iskustvom pridružili stručnjaci iz WSPay-a me posebno veseli. Provođenje našeg sinergijskog plana trgovcima će omogućiti još bolju uslugu i omogućiti tehnološke inovacije koje će definirati budućnost industrije e-trgovine", rekao je Damir Čaušević, E-Commerce direktor Paytena.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram