Zatvori

Gaming kompanija koja stoji iza FarmVille-a počinje s primjenom blockchain tehnologije

Zynga, kompanija koja stoji iza popularnih social i mobilnih igara poput FarmVille i Zynga Poker, čini se kako ozbiljno istražuje mogućnost primjene blockchain tehnologije u svojim video igrama i softverskim proizvodima.

Zynga je naime jučer najavila kako je zaposlila prvog potpredsjednika kompanije zaduženog za blockchain gaming tehnologije. Matt Wolf, bivši potpredsjednik Coca-Cole za sektor zabave i strateških partnerstava, tako će uvesti Zyngu u svijet blockchain tehnologije i NFT-ova.

Iz Zynge navode kako će Wolf biti zadužen za integraciju NFT-ova i blockchaina u igre iz postojećeg portfelja, ali i za razvoj potpuno novih igara u kojima će NFT-ovi biti integrirani u samu srž gameplay iskustva.

"Budući blockchain ima sve veću ulogu u digitalnoj ekonomiji, Wolf će pomoći Zyngi da dohvati novo tržište putem NFT-ova. Uzbuđeni smo zbog prednosti koje NFT i blockchain tehnologija mogu donijeti našim postojećim naslovima, novim igrama i budućnosti igara", poručili su iz Zynga-e.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram