Zatvori
PoslovniPuls
27/10/2021

Zagrebački Salesforce konzultanti LeverUP dobili novog izvršnog direktora

Kako bi mogla pratiti ubrzan porast poslovanja, zagrebačka tvrtka LeverUP Consulting osnažila je svoje redove i angažirala izvršnog direktora Stjepana Martinića.

Novi izvršni direktor (COO) u tvrtki LeverUP Consulting Stjepan Martinić prekaljeni je profesionalac s višegodišnjim iskustvom u rukovođenju timova razvojnih inženjera (developera) i konzultanata. Martinić će omogućiti LeverUP Consultingu daljnje organizacijsko širenje uz zajamčenu kvalitetu u uvjetima brzog rasta poslovanja, navodi se u priopćenju.

"Veselim se radu s novim kolegama i novim prilikama za rast i razvoj, kako osobno tako i cijele tvrtke“, izjavio je Martinić tom prilikom. „LeverUP Consulting nudi sjajne uvjete i izazove i sretan sam što imam priliku pridonijeti svijetloj budućnosti, kako našoj, tako i naših korisnika diljem svijeta", izjavio je Martinić.

Martinić dolazi u LeverUP Consulting s pozicije SalesForce Senior Consultant \ Product Support Team Lead međunarodnoj tvrtki Cloudsense. Tamo je među ostalim bio i jedna od ključnih voditelja poslovanja u postupku certifikacije prema standardu ISO 20000. Prije toga, Martinić je radio u prodajnom timu u tvrtki InfoBip.

LeverUP Consulting, registrirani Salesforce partner, rastući je i ambiciozan dream team visoko učinkovitih i iskusnih stručnjaka za CRM i marketinšku automatizaciju koji su se okrenuli konzultantskoj praksi nakon desetljeća rada s realnim poslovnim izazovima u više industrijskih grana.

LeverUP Consulting je izvozno orijentirana tvrtka koja radi s klijentima iz proizvodne industrije, telekom i IT sektora u Europi i Sjevernoj Americi. Tim certificiranih Salesforce arhitekata, konzultanata i developera specijaliziran je za marketinšku automatizaciju te radi na rješenjima koja uključuju platforme Saleforce Marketing Cloud i Pardot, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram