Prikazivanje dokumentarca o Span-u najavljeno je kao dio 47. CISEx Fridayja u Zagrebu u četvrtak, 4. studenog u Kaptol Boutique Cinema&Baru (Nova Ves 17, Zagreb) s početkom u 16 sati.

“Dragi članovi i prijatelji, Croatian Independent Software Exporters (CISEx), povodom uspješnog izlaska na burzu Spana, organiziraju premijerno gledanje dokumentarnog filma o njihovom putu do uspjeha. Ovakav dogadjaj je kruna fantastičnih 18 mjeseci hrvatskog IT-a, počevši od prvog unicorn statusa Infobipa, preko serije investicija i preuzimanja Nanobita, Rimac Automobili d.o.o., FIVE-a, Photomatha, Microblinka i brojnih drugih, pa do prvog izlaska na burzu Spana. Puno je još posla pred nama, ali i dobrih vijesti, pa je red da to i proslavimo. Vidimo se i veselimo zajedno”, poručio je predsjednik udruge CISEx Davor Runje.

Nakon prikazivanja dokumentarca slijedi panel s Nikolom Dujmovićem, suosnivačem Spana i Ivanom Gažić, CEO Zagrebačke burze, koji će voditi predsjednik udruge Davor Runje.

Sudjelovanje na eventu je besplatno, no uz obaveznu prijavu putem sustava Entrio, uz ograničenje maksimalnog broja sudionika do 100 ljudi.