Zatvori
PoslovniPuls
22/10/2021

CAMELEON konferencija na temu agilnosti i organizacijske kulture okupila domaće i inozemne stručnjake

U kongresnom hotelu Well u Tuhelju u tijeku je COMELEON, konferencija na temu organizacijske kulture i agilnosti. Uz brojne međunarodne i domaće stručnjake, konferencija je okupila i one željne organizacijskih promjena.

Najisčekivanije predavanje bilo je ono Nielsa Pflaeginga, takozvanog menadžment egzorcista, koji je zaključio kako razlog zbog kojeg “command and control“ način upravljanja organizacijama ne uspijeva je u upravo u njegovoj neprilagođenosti za kompleksnost i ljude. Pflaeging je naglasio nužnost potpune i gotovo instantne transformacije organizacija kako bi se postigla istinska agilnost. „Ne razmišljajte o promjeni kao o putovanju, jednostavno “okinite prekidač“ “,dodao je Niels.

Posebnu pozornost privukla je i panel diskusija tri poslovne žene Gabriele Wahls Cesarec, partnerica odvjetničkog društva BMWC i osnivačica EdTech kompanije disqourse, Silke Herman i Dijane Vetturelli na temu zlouporabe zelenog imidža (eng. greenwashing). Vrlo iskren diskurs o održivosti u velikim koroporacijama potaknuo je brojne da se uključe u razgovor.

Na prvom danu konferencije, predavanja i panel diskusije održali su i Agnes Legrand, stručnjakinja za pametan rad i autorica iz Južne koreje; Thorsten Porath, vlasnik i CEO logističke tvrtke; Nataša Kapetanović, predsjednica uprave Grawe Hrvatska; Mario Silić, osnivač SSMB MBA škole u Hrvatskoj i Daniel Ackerman, suosnivač i CEO agencije Degordian.

Sudionike još očekuje drugi dan konferencije ispunjen radionicama na temu agilnosti i kulture. Također, po prvi put će imati priliku iskusiti disqourse mrežnu aplikaciju kao i njegovu verziju u živo.

Konferenciju organizira tvrtka VETTURELLI specijalizirana za teme organizacijske kulture, transformacije i organizacijske agilnosti čiji se rad temelji na uvjerenju kako ljudi nisu problem, već uvijek rješenje problema, navodi se u priopćenju.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram