Zatvori
PoslovniPuls
21/10/2021

Coinbase postao službeni sponzor NBA lige

Poznata online kripto - mjenjačnica, Coinbase, potpisala je ugovor s američkom Nacionalnom košarkaškom asocijacijom (NBA) i time postala prvi kripto - sponzor profesionalne košarkaške lige.

Vrijednost sponzorstva koje će uključivati WNBA, NBA G ligu, NBA 2K ligu i USA Basketball, nije otkrivena, ali poznato je kako je riječ o višegodišnjem partnerstvu.

Osim što će logotip Coinbase-a dobiti značajnu vidljivost, popularna online kripto - mjenjačnica pristala je i educirati fanove NBA o svim najnovijim zbivanjima u kripto - ekosustavu, kao i promovirati jedinstveni sadržaj i inovacije iz kripto svijeta, objavljeno je.

"Coinbase se prirodno uklapa kao NBA-in prvi partner u ovoj uspješnoj kategoriji", rekao je Kerry Tatlock, stariji potpredsjednik globalnih marketinških partnerstava i medija u NBA. "Radujemo se suradnji s Coinbaseom kako bismo obožavateljima pružili nove načine doživljaja NBA lige."

Coinbase se tako pridružio FTX-u, drugoj velikoj kripto trading platformi, koja je ranije ove godine za 135 milijuna dolara kupila pravo imenovanja stadiona NBA ekipe Miami Heat, a u lipnju je postala i sponzor američke baseball lige MLS.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram