Zatvori
PoslovniPuls
12/10/2021

Zagrebačka IT tvrtka Netgen otvorila ured u Zürichu

Pozata zagrebačka IT tvrtka Netgen otvorila je ured u Zürichu. Dok u Zagrebu zapošljava 30 ljudi, Netgen Switzerland AG okuplja devetero stručnjaka, pod vodstvom Christiana Paredesa, koji će nastaviti raditi na već započetim, ali i novim projektima.

"Otvaranje ureda pod Netgenovim imenom logičan je nastavak uspješne dugogodišnje suradnje s timom iz Švicarske, koji se sada i službeno odlučio pridružiti brendu Netgen", komentirao je Ivo Lukač, Netgenov suosnivač i direktor.

"Netgen Switzerland AG, s adresom i uredom u Zürichu, bitan je korak za jače pozicioniranje na švicarskom tržištu te u cijeloj regiji DACH. Dobitna kombinacija lokalnog prisustva i poznavanja specifičnosti švicarskih klijenata te uigranih implementacijskih timova u oba grada već je dokazana na nizu dugogodišnjih projekata, a integracija pod jednim brendom čini nas još prepoznatljivijima i jačima", komentira drugi suosnivač Netgena i direktor Igor Vrdoljak.

U Netgenu su sigurni da će im ovaj potez otvoriti brojne nove prilike daljnjega tržišnog rasta i širenja, ali i da će svim zaposlenicima pružiti direktne opcije rada na raznolikim projektima s partnerskim timovima, mogućnosti dijeljenja znanja i napredovanja.

"Vrlo smo uzbuđeni zbog ovoga novog poglavlja i sigurni smo da ovo neće biti tek nastavak provjereno dobre suradnje hrvatskih i švicarskih timova, već da će ona ojačati i naše kompetencije u području digitalnih komunikacija i tehnologija", kazao je Christian Paredes, direktor Netgena Switzerland u Zürichu.

Netgen se u proteklih 19 godina poslovanja čvrsto profilirao u implementaciji zahtjevnih i kompleksnih digitalnih projekata, s fokusom na integrirana web i e-commerce rješenja. Ističu da su se od početka vodili jednostavnom idejom o tome kako kreirati dugoročno održiva web-rješenja te kako mrežu učiniti boljom za krajnje korisnike.

Uz dugogodišnju suradnju s digitalnim agencijama te velikim tvrtkama i organizacijama u Švicarskoj, ali i u Norveškoj, Njemačkoj i Austriji, navode da su ostvarili i neke zanimljive projekte u Vijetnamu i Togu te da im s domaćim klijentima poneke suradnje traju i po 15 godina.

Od vlastitih projekata izdvajaju Netgen Layouts - sustav za izgradnju web-stranica temeljen na frameworku Symfony PHP, ali i Web Summer Camp, ljetnu minikonferenciju koja od 2012. godine okuplja i do dvjestotinjak stručnjaka.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram