Zatvori
PoslovniPuls
16/09/2021

Gideon Brothers dobio pojačanje iz Infobip-a: Klaudija Šarkanj je nova HR direktorica

Poznati hrvatski startup, Gideon Brothers, objavio je imenovanje Klaudije Šarkanj na mjesto direktorice odjela ljudskih resursa.

Njezino iskustvo u agilnom i brzorastućem tehnološkom okruženju pomoći će Gideon Brothersu da poveća tim kako bi podržao planirano proširenje nakon nedavne runde financiranja teške 31 milijun dolara, objavljeno je.

Prije nego što se pridružila Gideon Brothersu, Šarkanj je obnašala dužnost People Operation Managera u globalnoj komunikacijskoj tvrtki Infobip, prvom hrvatskom jednorogu, kao i lidersku poziciju u Algebri.

Njemačke željeznice uložile u robote hrvatskog Gideon Brothersa

"Izuzetno mi je drago što Klaudiji mogu zaželjeti dobrodošlicu. Klaudija će nam pomoći da nastavimo graditi naš sjajni tim i pripremimo se za velike stvari koje nas očekuju. Siguran sam da ćemo puno naučiti jedni od drugih – i dobro se zabaviti na tom putu", kazao je Matija Kopić, glavni izvršni direktor i suosnivač tvrtke Gideon Brothers.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram