Zatvori
Jasmin Hadžić
10/09/2021

Hrvatski Sentinel Marine dogovorio partnerstvo s grupacijom Beneteau

Hrvatski Sentinel Marine, vodnjanska IT tvrtka specijalizirana za softverska i hardverska rješenja za nautičarsku industriju, ostvario je strateško partnerstvo s francuskim divom Beneteau, najvećim proizvođačem plovila na svijetu.

Sentinel Marine je za Beneteau izradio white-label aplikaciju SEANAPPS koja omogućuje vlasnicima, ovlaštenim trgovcima i samoj grupaciji Beneteau punu komunikaciju s brodom, dogovaranje održavanja, telemetrijske podatke, geofencing i brojne druge mogućnosti koje će iskusni nautičari sigurno cijeniti.

"Veoma smo uzbuđeni što će naši novi modeli plovila Beneteau, Jeanneau i Prestige imati SEANAPPS kao dio standardne opreme. Do 2025. godine svih 9.000 plovila koje godišnje proizvodimo bit će opremljeno SEANAPPS-om", rekao je Gianguido Girotti, izvršni direktor za brend i strategiju Beneteau-a.

"Kroz partnerstvo s grupacijom Beneteau Sentinel Marine će proširit će svoju globalnu prisutnost i doprinijeti transformaciji, pojednostavljenju i poboljšanju iskustva plovidbe tisućama korisnika, s novim i postojećim plovilima", izjavio je CEO Sentinel Marine-a, Marko Pihlar.

Sentinel Marine je osnovan 2014. godine u Vodnjanu, a s uredima u Zagrebu i Ljubljani rade na razvoju niza IoT hardverskih i softverskih rješenja za nautičarsku industriju. 2017. godine osigurali su ulaganje teško milijun eura od poznatog regionalnog venture capital fonda South Central Ventures.

TEME:  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram