Zatvori
Petra Jug
06/09/2021

Krenule rezervacije za CircuitMess-ov "Batmobile"

CircuitMess, hardverski uradi-sam startup Alberta Gajšaka, na svojim web stranicama objavio je prodajnu cijenu i rezervacije za nedavno najavljeni STEM kit "Batmobile" u partnerstvu s legendarnim filmskim studijom Warner Bros.

Za 1 dolar tako sada možete rezervirati mogućnost kupovine CM-ovog "Batmobile" STEM kit-a uz posebni popust od 47% posto.

Podsjetimo, "Batmobile" je posljednji u nizu STEM kitova iz CircuitMess-ove tvornice koji će harverskim hobistima omogućiti sastavljanje automobila poznatog DC-jevog superjunaka uz mogućnosti strojnog učenja, računalnog vida, prepoznavanja objekata i umjetne inteligencije.

CircuitMess će uskoro pokrenuti i Kickstarter kampanju za prodaju "Batmobile-a" uz punu prodajnu cijenu od 169 dolara. Ukoliko ste ljubitelj "šišmiša" iz Gothama i volite STEM proizvode - ovo je prilika za kupovinu s popustom kakva se ne propušta.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram