Zatvori
PoslovniPuls
03/09/2021

Infobip Shift - Zadar idućeg tjedna domaćin najveće developerske konferencije

Od 7. do 9. rujna Zadar će biti domaćin 10. jubilarne Shift konferencije, prve pod okriljem Infobipa koji je ovog proljeća preuzeo tvrtku Ivana Burazina koja stoji iza organizacije popularnih IT i developerskih konferencija.

Prema riječima organizatora, bit će to najveća developerska konferencija u Hrvatskoj ikada, ali ujedno i najveća ovogodišnja developerska konferencija uživo u Europi.

Na Infobit Shiftu u Zadru ove godine očekuje se čak 3.000 sudionika, najviše iz Hrvatske i regije, ali i iz Azije, Afrike i SAD-a.

Konferencija će biti hibridna, odnosno moći će se pratiti uživo i online, a bit će i interaktivna
zahvaljujući Infobip Shift aplikaciji pomoću koje će svi posjetitelji moći međusobno komunicirati, neovisno na koji način pratili konferenciju.

Na Infobip Shift stiže ukupno 60 govornika, od toga većina iz inozemstva. Od najpoznatijih tvrtki mogu se izdvojiti predstavnici Googlea, Amazona i Microsofta, kao i "jačih" imena na developerskoj sceni kao što su Netlify, Synk, MongoDB i, naravno, Infobip.

U dijelu za startupe prijavljeno je 200 startupa koji će se predstaviti posjetiteljima, među kojima su i renomirani hrvatskei startupi Orqa, Robotiq.ai, Parklio, CircuitMess, Farseer, airt, Hubbig i OwnSolutions.

Iz Shifta poručuju kako je ulazak pod okrilje Infobipa omogućilo "podizanje" cijele konferencije, unatoč ograničenjima zbog epidemije, na jednu višu razinu uz nove produkcijske standarde.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram