Zatvori
PoslovniPuls
28/08/2021

Amazon nekim novim zaposlenicima uz plaće nudi basnoslovne bonuse

Najveća američka internetska trgovina, Amazon, nekim novim zaposlenicima nudi plaće i vezane kompenzacije od kojih nam se može samo zavrtiti u glavi.

U internom Amazonovom dokumentu kojeg se domogao Insider, tako stoje uputstva za HR recruitere u kojima se navodi kako softverski inženjer 4. nivoa može biti maksimalno plaćen 186.000 dolara, u što je uključena godišnja plaća, 2-godišnji bonus i dionice kompanije.

I dok gore navedena kompenzacija zvuči i više nego primamljivo, to je ništa... Senior manager softverskih inženjera tako u Amazonu može računati na ukupni paket težak čak 601.000 - 715.000 dolara! A izvan inženjerskih pozicija, tehnološki manager u Amazonu je najplaćeniji s ciljanom kompenzacijom od 411.000 dolara.

Amazon je jedna od kompanija koje ograničavaju početnu plaću za sve svoje zaposlenike. Tako nitko u Amazonu nema početnu godišnju plaću veću od 160.000 dolara, iako ta plaća zbog viših troškova života u San Franciscu ili New York Cityju može iznositi 185.000 dolara, navodi Insider.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram