Zatvori
Jasmin Hadžić
27/08/2021

Albert Gajšak najavio suradnju s Warner Brosom - stiže Batmobile!

Albert Gajšak, inovativni Karlovčanin sa zagrebačkom adresom, nastavlja sa svojim CircuitMess-om nizati nove poslovne pobjede.

Nakon inovativnih uradi-sam (DIY) proizvoda koji spajaju STEM edukaciju i napredni računalni hardvare poput MAKERbuino konzola, MAKERphone telefona i kolekcije STEMbox, Gajšak i njegov tim putem Facebooka najavili su novi proizvod.

U suradnji s Warner Bros-om, CircuitMess će uskoro izbaciti na tržište "Batmobile" DIY kit koji će hardverskim entuzijastima i ljubiteljima DC-jevog "Batmana" omogućiti sastavljanje legendarne crne jurilice s naprednim mogućnostima popout strojnog učenja, računalnog vida, prepoznavanja objekata i umjetne inteligencije!

"Za mene, CircuitMess nikada nije bio pitanje novca, već stvaranja proizvoda koji će razveseliti i uzbuditi ljude diljem svijeta", napisao je Gajšak na svojoj Facebook stranici.

CircuitMess za svoj novi proizvod, kao što je to radio i za sve prethodne, planira pokrenuti Kickstarter kampanju za koju ne dvojimo da će biti izrazito uspješna.
Za više detalja posjetite https://circuitmess.com/coming-soon/
CircuitMess izvozi 95% svojih proizvoda na tržišta poput SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Njemačke, Australije i drugih.
TEME:  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram