Albert Gajšak, inovativni Karlovčanin sa zagrebačkom adresom, nastavlja sa svojim CircuitMess-om nizati nove poslovne pobjede.

Nakon inovativnih uradi-sam (DIY) proizvoda koji spajaju STEM edukaciju i napredni računalni hardvare poput MAKERbuino konzola, MAKERphone telefona i kolekcije STEMbox, Gajšak i njegov tim putem Facebooka najavili su novi proizvod.

U suradnji s Warner Bros-om, CircuitMess će uskoro izbaciti na tržište “Batmobile” DIY kit koji će hardverskim entuzijastima i ljubiteljima DC-jevog “Batmana” omogućiti sastavljanje legendarne crne jurilice s naprednim mogućnostima popout strojnog učenja, računalnog vida, prepoznavanja objekata i umjetne inteligencije!

“Za mene, CircuitMess nikada nije bio pitanje novca, već stvaranja proizvoda koji će razveseliti i uzbuditi ljude diljem svijeta”, napisao je Gajšak na svojoj Facebook stranici.

CircuitMess za svoj novi proizvod, kao što je to radio i za sve prethodne, planira pokrenuti Kickstarter kampanju za koju ne dvojimo da će biti izrazito uspješna.
Za više detalja posjetite https://circuitmess.com/coming-soon/
CircuitMess izvozi 95% svojih proizvoda na tržišta poput SAD-a, Velike Britanije, Kanade, Njemačke, Australije i drugih.