Zatvori
Jasmin Hadžić
14/08/2021

Ivan Burazin postao član Forbesovog tehnološkog vijeća

Ivan Burazin, osnivač startupa Codeanywhere i tehnoloških konferencija Shift, koje je nedavno akvizirao Infobip, postao je član uglednog Forbesovog tehnološkog vijeća.

Burazin je putem svog Linkedin profila podijelio vijest o ulasku u Forbesovo tehnološko vijeće, organizaciju u koju se ulazi isključivo na poziv, a koja članovima omogućuje networking s drugim direktorima i managerima diljem svijeta, te mogućnost objave gostujućih objava na Forbesovoj web stranici.

Podsjetimo, sastavni dio akvizicije Shifta bilo je i Burazinovo pridruživanje Upravi Infobipa i to na mjestu direktora developerskog iskustva gdje će raditi na približavanju Infobipovih proizvoda i usluga globalnoj zajednici developera i daljnjem razvoju Shift tehnoloških konferencija.

 

TEME:  
AUTOR: Jasmin Hadžić
Osnivač digitalne agencije VIDI MEDIA koja klijentima nudi usluge izrade web stranica po mjeri, online oglašavanja (Google Ads, Facebook, Instagram), SEO-a (optimizacije za internet tražilice) i social media marketinga. Web stranica
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram