Zatvori
PoslovniPuls
04/01/2021

Samsung službeno potvrdio izlazak Galaxy S21 za 14. siječnja 2021.

U 2021. zovite najnovijim Samsungovim pametnim telefonima.

Samsung službeno najavljuje svoju najnoviju liniju vodećih Galaxy telefona – šuška se da je riječ o modelima Galaxy S21, S21 Plus i S21 Ultra. Tvrtka je potvrdila službeno predstavljanje novih uređaja putem pozivnice na novi Galaxy Unpacked događaj uz slogan: „Dobrodošli u epsku svakodnevicu.“ Događaj će početi u 10 sati.

Tako će Samsung 14. siječnja najaviti tri nova pametna telefona, nasljednike prošlogodišnje linije Galaxy S20: par podudarajućih S21 i S21 Plus mobitela (koji bi trebali biti uvelike slični, osim veličine) i premium S21 Ultra model koji će uz zakrivljeni zaslon i podršku za Samsungovu olovku S-Pen ponuditi još bolje specifikacije i kamere.

Iz videozapisa najave događaja koji možete pogledati iznad ne može se iščitati puno, no čini se da je riječ o kameri Galaxyja S21 koja lebdi unutar prozirne kocke. Izgleda da su procurili praktički svi detalji ovih novih telefona, uključujući oštrije animirane GIF-ove.

Uskoro ćemo saznati ako će se uz novu telefonsku liniju pojaviti i set bežičnih slušalica Galaxy Buds Pro.

Izvor: The Verge
Foto: Pexels

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram