Zatvori
Zozosuit 2
PoslovniPuls
11/11/2020

Otkriven novi i poboljšani „Zozosuit 2“

Online modna trgovina Zozo Inc 3092.T predstavila je nasljednika svog odijela za mjerenje tijela „Zozosuit“, jednog od niza neuspjelih projekata uoči izlaska osnivača Yusakua Maezawe, obećavajući veću preciznost kroz dizajn i promjene softvera.

Izvorni Zozosuit na točkice, koji je skeniranim pametnim telefonom omogućio korisnicima da prenose mjere i naruče odjeću po mjeri, izazvao je veliko zanimanje, ali nije uspio potaknuti prodaju uslijed žalbi na loše dimenzije.

Zozo, koji kontrolira tvrtka SoftBank, tvrdi da novo odijelo „Zozosuit 2“ ima 50 puta više signala i nudi skeniranje većih rezolucija potrebnih za preporuku predmeta poput sportske odjeće i donjeg rublja.

Ovaj modni trgovac poručio je da traži partnere i nada se da će odijelo ponuditi u roku od godinu dana.

Precizna i jednostavna tehnologija za mjerenje tijela postala je sveti gral za online modne trgovce koji pokušavaju smanjiti povrat. Industriju su potaknuli potrošači koji su kupovali kod kuće tijekom pandemije COVID-19.

Zozo već distribuira „Zozomat“ koji se može koristiti za mjerenje stopala za prilagođene preporuke veličine.


Izvor: Reuters

Foto: Reuters

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram