Zatvori
tekst u zvuk
PoslovniPuls
25/08/2020

Uz pomoć ovog čitača pretvorite tekst u zvuk

Budite efikasniji uz pomoć alata koji vam čita dok vi radite druge stvari.

Internet je divno mjesto, puno informacija koje su dostupne svima koji imaju internetsku vezu. No, ponekad može biti i vrlo opterećujuće mjesto. Ponekad nemate vremena za čitanje svih izvješća ili pregled web stranica. Kad ne možete posvetiti cjelokupnu pažnju na nešto što zahtijeva čitanje, dobro došlo bi vam nešto poput Speechify Audio Reader.

Speechify je inteligentni audio čitač teksta koji pretvara bilo koju vrstu materijala za čitanje u interaktivne audioknjige. Dok vam se tekst čita prirodnim ljudskim glasovima, možete brže čitati, zadržati više informacija i bolje obavljati više zadataka. Speechify radi na gotovo svim oblicima, od knjiga i dokumenata do članaka. Skrenirajte knjigu/dokument, izradite PDF, preuzmite datotekte s Google diska ili unesite tekst na bilo koji drugi način i Speechify će vam čitati dok kuhate, radite, putujete, fokusirate se na neki drugi zadatak ili sl.

Savršen je za poslovnjake koji trebaju pomoć u multitaskingu ili roditelje koji nastoje naučiti djecu čitati. Prije svega, Speechify je izvrstan alat za slabovidne osobe.

Speechify je u trgovini aplikacijama ocijenjen s 4,6 / 5 zvjezdica te 4,3 zvjezdice Product Huntu.

 

Izvor: Entrepreneur

Foto: Pexels

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram