Zatvori
Poslovni Puls
18/05/2018

Samsung se ponovno "sprda" s Apple-om u reklami za Galaxy S9

Prošle godine Samsung je u vrlo uspješnom spotu „Growing Up“ prikazao iPhone korisnika kako čezne za Galaxy uređajem. Na tragu tog uspjeha, ove godine Samsung je izbacio kampanju „Moving On“ u kojoj se opet obrušava na Apple ističući svoje napredne odlike, poput brzine.

 

https://www.youtube.com/watch?v=3qhW1sDPHYI

Prema Ookli Samsung Galaxy 9 najbrži telefon ikada

Spremajući se za ljetnu sezonu putovanja, Samsung pita putnike je li njihov telefon spreman za njihova razna putovanja. U slučaju djevojke u reklami, njezin iPhone uređaj se suočava s brojnim problemima. Od toga da se propusnica za ukrcavanje nije učitala na sigurnosnoj provjeri, do toga da nije mogla gledati sadržaj u avionu. Naposljetku, djevojka se odlučila na Galaxy uređaj zbog razočarenja u svoj iPhone.

Prema novim podacima mobilnog analitičara podataka Ookla, i drugi bi mogli dobiti inspiraciju da postupe jednako. Ovog tjedna, Ookla je objavio istraživanje koje pokazuje da su Samsung Galaxy 9 i 9+ najbrži telefoni ikada. Imaju čak 42 posto veću download brzinu u usporedbi s konkurencijom. Dok četiri od pet Memorial Day vikend putnika tvrdi im je bitno da imaju showove, videe ili filmove za gledanje dok putuju, brži telefon predstavlja važnu razliku. Za roditelje, brzina je čak još više bitna. Čak 72 posto roditelja je izjavilo da nemogućnost korištenja zabavnih opcija za njih ili njihovu obitelj  predstavlja jedan od tri glavna izvora stresa na putovanjima.

 

https://www.youtube.com/watch?v=R59TevgzN3k

"Naši korisnici Galaxya nikada se ne trebaju brinuti hoće li dobiti najbolje moguće iskustvo"

Rezultati mjerenja pokazuju da se brzina downloada uvelike razlikuje kod potrošača ovisno o uređaju kojim se koriste. Galaxy S9 i S9+ imaju download brzinu koja je 37 posto brža nego Appleov iPhoneX, 17 posto brža nego Google Pixel 2, i 38 posto brža od Samsung Galaxy S7.

„Ovo ljeto, korisnici će biti na cesti, plaži i oslanjati se na svoje uređaje više nego ikada, ali bez zadnje i najbrže mrežne tehnologije koja je dostupna na Galaxy S9 i S9+, njihovi telefoni bi ih mogli usporavati“ – izjavio je Justin Denison, viši potpredsjednik zadužen za strategiju i marketing u Samsung Electronics America.

„U Samsungu stalno inoviramo i razvijamo proizvode koji postavljaju nove standarde u industriji. Naši korisnici Galaxya nikada se ne trebaju brinuti hoće li dobiti najbolje moguće iskustvo od svojih uređaja“ – nadodao je Justin.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram