Zatvori
Poslovni Puls
07/05/2018

Suosnivač Reddit-a Alexis Ohanian: "Vrijednost Ethereuma narasti će i do 2000% ove godine"

Suosnivač Reddit-a Alexis Ohanian misli da će vrijednost Ethereuma narasti do 2000% ove godine

Ohanian se povukao iz Redditovih svakodnevnih operacija i sada ulaže u tehnološke tvrtke, uključujući Coinbase, putem svoje tvrtke Initialized Capital.

“Najviše se bavim Ethereumom zato što ljudi zapravo grade stvari na njemu” – izjavio je.

Programeri koji imaju poteškoće kod stvaranja aplikacija baziranih na Bitcoin blockchainu vide Ethereum kao fleksibilnije rješenje, pa Ohanian prognozira da će mu ove godine cijena rasti brže nego Bitcoinu.

Prema njegovim predviđanjima, cijena Bitcoina će se više nego udvostručiti do kraja godine i povratiti svoj iznos od 20.000 dolara. Ethereum će dosegnuti 21 put svoju trenutnu vrijednost i iznosit će oko 15.000 dolara do kraja godine. Bitcoin sada vrijedi oko $9.100, dok je Ethereum procijenjen na oko $ 690.

Programeri koriste Ethereum za stvaranje aplikacija kao što su CryptoKitties, igre bazirane na blockchain tehnologiji u kojoj korisnici uzgajaju virtualne mačke. No, i velike tvrtke, uključujući bankarskog diva J.P. Morgan, također su testirali tehnologiju temeljenu na Ethereumu.

 

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram