Zatvori
Poslovni Puls
11/12/2017

Hangar 18 ponovno među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u EMEA regiji

Hangar 18 već se drugu godinu zaredom našao među 500 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki u regiji Europe, Bliskog istoka i Afrike. Ovaj put tvrtka Hangar 18 zauzela je 321. mjesto s prosječnim rastom od 368 posto...

Deloitteova ljestvica obuhvaća najbrže rastuće tehnološke tvrtke u regiji Europe, Bliskog istoka i Afriku (Europe, Middle East and Africa, EMEA) i sastavlja se prema postotku povećanja poslovnih prihoda (prihoda od prodaje) u protekle četiri godine.

Iz Srednje Europe ove su se godine na listu 500 najbrže rastućih plasirale čak 62 tvrtke, što je značajan porast u odnosu na prošlogodišnjih 39. Najviše ih je iz Poljske, 25 tvrtki, slijede Litva sa 7, Hrvatska i Češka sa 6, Bugarska s 5, Rumunjska i Slovačka s 4, Mađarska s 3 te Bosna i Hercegovina i Estonija sa po 1 tvrtkom.

U to elitno društvo, iz Hrvatske se plasiralo čak 6 tvrtki, duplo više nego prošle godine. Uz tvrtke koje su i prošle godine bile na listi: Rimac Automobili, Hangar 18 te Gauss, ove godine su se na listu 500 najbrže rastućih tvrtki EMEA regije plasirali još i Code Consulting iz Vukovara, te Infinum i Nanobit.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram