Zatvori
Poslovni Puls
02/11/2017

Novi Master Class u ZIP-u - Mario Aguilera: od Finske do Marsa

Nakon nedavno održanog zanimljivog predavanja u sklopu projekta “Master Class”, Zagrebački inkubator poduzetništva dovodi još jednog atraktivnog predavača - Maria Aguileru, osnivača kompanije Tespack. Master Class s Mariom Aguilerom održat će se u srijedu, 15.11.2017. u 18:00 sati u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva, na adresi Remetinečka cesta 7...

Mario Aguilera osnivač je startupa Tespack, no i prije osnivanja vlastitog startupa imao je zanimljiv životopis. Nakon što je prikupio potrebna znanja u industriji maloprodaje, 2008. godine osnovao je svoju prvu uspješnu firmu vezanu uz wearable tehnologiju, a danas je CEO Tespacka, također iz područja wearable tehnologije koja korisnicima uz pomoć solarne energije omogućuje generiranje energije u pokretu zbog čega ga nazivaju i budućnošću energetike. Tespack je nedavno dobio investiciju od 2 milijuna eura u kojoj je sudjelovala zanimljiva kombinacija investitora iz Saudijske Arabije i Silicijske doline. Posebno je zanimljivo što Tespack u partnerstvu s austrijskim “Austrian Space Forum” razvija verziju svog solarnog ruksaka za - Mars!

Kako je Tespack prisutan na mnogim tržištima, Aguilera je upoznat s britanskim, sjeverno-američkim i azijskim tržištem, ima široko poznavanje poslovne strategije i brandinga te je vrsni logističar.
Zbog svega navedenog, posjetitelji će na predavanju moći čuti zašto je Mario Aguilera odlučio svoj startup otvoriti u Finskoj te koje su pozitivne i negativne strane finskog startup ekosustava, zašto je i kako startup otvoren za raznolika tržišta (poput Finske, Nizozemske, Ujedinjenog Kraljevstva, Španjolske) te na koji način je moguće te različite krajeve diljem Europe povezati. Predavač će se također dotaknuti teme o razvoju Tespacka kao startupa te o njegovoj marketinškoj strategiji i o tome kako se mijenjala kroz vrijeme, ali i o strategiji distribucije i prodaje raznolikih proizvoda koje njegova tvrtka nudi.

Ulaz na predavanje je besplatan za sve uz obveznu registraciju putem sustava Entrio, no kako je broj mjesta ograničen preporučujemo da svoju ulaznicu nabavite što prije kako ne bi propustili priliku za učenje, ali i inspiraciju iskustvom ovog uspješnog poduzetnika.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram