Zatvori
Poslovni Puls
16/08/2017

Hrvatski Noa H10le dobitnik nagrade EISA – Best Buy Smartphone

U konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona kao što su Samsung, Huawei, Sony, Honor i LG, koprivnička tvrtka Hangar 18 dobila je za svoj model Noa H10le prestižnu nagradu EISA Best Buy Smartphone 2017-2018. To je pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu, u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i performansi...

Organizacija EISA (European Imaging and Sound Association) osnovana je daleke 1982. godine kada su urednici 5 europskih foto-časopisa izabrali „kameru godine“. Danas IESA ima članove u 25 zemalja, a kroz svoje godišnje nagrade odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike već više od 30 godina.

Preko 50 časopisa s posebnim interesima koji pokrivaju sva područja kao što su: audio, video, kućna kina, automobilske, fotografske i mobilne tehnologije, odlučuju o tome koji će uređaji dobiti godišnje EISA nagrade.

Sama EISA ima 6 ekspertnih grupa, a članovi „Mobile Devices“ grupe su poznati časopisi iz 10-tak zemalja: Danska, Italija, Nizozemska, Bugarska, Švedska, Grčka, Češka, Slovačka, Srbija i Hrvatska. Upravo njima je 23. svibnja 2017. godine predstavljen novi pametni telefon Noa H10le na EISA Press Convention koji se održao u Antwerpenu.

Ono što krasi novi H10le model su izuzetno brz 10 core MediaTex Helio X27 procesor radnog takta na 2.6 GHz, AMOLED ekran, 64 GB interne memorije, dvostruka stražnja kamera 2x 13 MP, prednja „selfie“ kamera od 13 MP te izuzetno tanak „unibody“ dizajn od samo 7,1 mm.

Za sigurnost se brine brz i precizan multifunkcijski čitač otisaka prstiju. Operativni sustav na kojem je uređaj temeljen je Android 7.1.1 Nougat. Masa ovog pametnog telefona je samo 152 grama, a u njega je ugrađena baterija od 3.800 mAh.

Uređaj je poslan na testiranje, a nakon održanog EISA General Meetinga, donijete su odluke o nagradama. Hrvatski pametni telefon Noa H10le dobitnik je nagrade EISA Best Buy Smartphone, što znači da je to pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu.

Nagrada će biti uručena 1. rujna, prvog dana IFA sajma u Berlinu, na EISA Awards Gala večeri koja će se održati u Kempinski Bristol hotelu.

Ono što Noa pametne telefone izdvaja iz konkurencije je Premium Care - Noa Element jamstvo od 2 godine za sve modele iz Element serije. Ovo jamstvo pokriva doslovno sve, od loma, pada, oštećenja izazvanih tekućinom, krađe i sve ostale nezgode koje možete zamisliti.

Noa Element pametni dostupni su za kupnju u svim zemljama Europe kao i šire, upravo preko web trgovine, a osim toga osigurana je besplatna dostava te servis za sve narudžbe iz europskih zemalja. Sama isporuka Noa pametnih telefona vrši se iz Hrvatske.

Najavljena je nova N serija uređaja, koji će imati omjer ekrana 18:9, kao i novi „flagship“ za iduću godinu sa čak 4 kamere. Noa razvojni tim trenutno najviše radi na softveru jer žele korisnicima uređaja omogućiti mnoštvo novih osobina poput video stabilizacije i DTS zvuka. Razvijaju i Noa korisničko sučelje (User Interface) koje će biti ugodno, zanimljivo, funkcionalno, ali i nenametljivo krajnjem korisniku.

Prateći svjetske trendove te razvojem vlastitih dodatnih vrijednosti za kupce, u vidu Premium Care jamstva, softvera i vlastitog sučelja, Noa postavlja nove trendove u B segmentu pametnih telefona, navodi se u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram