Zatvori
Poslovni Puls
06/02/2017

Crowdfounding u središtu pozornosti na ovogodišnjoj Market&NG konferenciji

Ove godine ponovno ćete imati priliku poslušati vodeće predstavnike iz svijeta marketinga i to na Ekonomskom fakultetu u Osijeku. Tema ovogodišnje konferencije Market&NG je „How to make money online“, a održava se 9. i 10. ožujka 2017. godine...

Studentska udruga „Bookmark“ u suradnji s Katedrom za marketing Ekonomskog fakulteta u Osijeku i Kreativnom agencijom Adverta organizira brojna predavanja i radionice čiji je cilj potaknuti komunikaciju između postojećih i potencijalnih budućih marketinških stručnjaka. Program konferencije je za sve sudionike besplatan.

Postoji li bolji način za nadogradnju svoga znanja nego onaj iz prve ruke? Posebna pažnja pridodaje se stručnjacima koji su se okušali u Crowdfunding kampanjama kako bi prikupili sredstva za realizaciju svojih projekata. Ovdje će svi zainteresirani imati priliku saznati što je uopće Crowdfunding kampanja, što ona dobro donosi i koji su koraci kojih se trebate držati kako bi u konačnici bila uspješna. Jedna od najbližih crowdfunding kampanja provodila se krajem prošle godine pod nazivom „Buba Bar – Ekstra kromosom za ekstra kavu“. Radi se o kampanji na platformi Indiegogo kojoj je cilj bio prikupiti 10 000 dolara kako bi otvorili prvi kafić u Hrvatskoj koji će zapošljavati osobe s Downovim sindromom. Upravo će osnivači ove ideje biti gosti konferencije, a kavu će vam u pauzama za odmor posluživati simpatično osoblje puno ljubavi i pozitivne energije.

Spomenuti trojac se ove godine odlučio na inovativan način dočarati mnoge marketinške uspjehe, a za više informacija o konferenciji, predavačima i još brojnim iznenađenjima koje pripremaju, pratite Web i Facebook stranicu Market&NG konferencije.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram