Zatvori
Poslovni Puls
07/09/2016

Nauči sve o Google AdWordsima: Prijavi se i ostvari popust od 30%!

Povratak u školske klupe najaktualnija je tema ove jeseni jer reedukacija je ključ uspjeha i poslovnog napretka. Danas nije lako pronaći pravo mjesto na kojem se nude vrhunsko znanje i vještine koje će vam pomoći u vašem napretku...

PPC Akademija upravo je to mjesto koje će vas reeducirati i uvesti u zarazni svijet Google AdWordsa. Akademija se održava u prostorijama VERN-a, na Iblerovom trgu u Zagrebu. Od 29. listopada kreće nova generacija PPC Akademije, i svake subote do sredine prosinca bit će središte dijeljenja znanja o Google AdWordsima. Prijavi se odmah i iskoristi popust od čak 30%.

Što su uopće Google Adwordsi? Želite oglašavati svoju tvrtku, brand ili proizvod na Googleu, a ne znate gdje biste dobili pravo znanje? Onda je upravo PPC Akademija idealno mjesto za vas. Naučite sve o oglašavanju na internetskoj tražilici Google od vrhunskih stručnjaka.

IMG_5679

Ako već znate nešto o AdWordsima, a niste zadovoljni rezultatima svoje kampanje - ne očajavajte. Prijavite se odmah i upišite u jesensku generaciju akademije te provjerite gdje ste griješili i što možete popraviti. Stručnjaci i analitičari na području Google AdWordsa i Google Analyticsa zajedno će s vama kreirati kampanje i na konkretnim primjerima pokazati u kojem smjeru trebate ići.

Svi predavači na akademiji zaposlenici su tvrtke Escape, uz ostale stručne predavače, koji su eksperti za Google AdWords i Google Analytics. Svakodnevno aktivno upravljanje i optimiziranje Google AdWords kampanja potvrđuje njihove kvalitete i reference za prenošenje znanja u PPC Akademiji.

PPC Akademija spada među najuspješnije škole za proizvodnju znanja i vještina, a nova generacija kreće na jesen.

Postani Google AdWords stručnjak, prijavi se već sada i ostvari super rane popuste od 30%. Cijena PPC Akademije s popustom iznosi 10.500,00kn. Za detaljnije informacije posjetite www.ppcakademija.hr i javite nam se.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram