Zatvori
Poslovni Puls
31/08/2016

Zagrebački inkubator poduzetništva traži nove startupe!

Zagrebački inkubator poduzetništva po jubilarni, 10. put prima startup timove u svoj inkubatorski startup program...

ZIP alumni timovi iz prethodnih generacija pišu sjajne poduzetničke priče o uspjehu. Madbarz, je, primjerice, krenuo sa samim osnivačem, da bi danas tim od osmero suradnika bio pri kraju programa Techstars London, jednog od najuglednijih svjetskih startup akceleratora. Techstars London primio je 11 timova među više od 1,000 prijava, što samo o sebi govori o kvaliteti i interesu za ovaj program.

Kako osnivači Madbarza vide ulogu ZIP-a u njihovom razvoju, možete pogledati na ovoj nedavnoj objavi iz Techstarsa u Londonu:

Među brojnim beneficijama koje ZIP program nudi timovima je i 16 000 USD vrijedan paket usluga Amazon Web Services, što za tim u ranoj fazi i s ograničenim sredstvima može biti izuzetan poticaj i podrška za brzi rast.

Primljeni timovi će u ZIP-u provesti četiri mjeseca. Edukacijski program nose vrhunski domaći i strani stručnjaci iz ZIPove mentorske mreže. Na kraju programa ZIP organizra Demo Day na kojemu će rezultate rada timova promatrati mentori, ZIPovi korporativni partneri te dakako i investitori u potrazi za startup projektima s najvećim potencijalom.

Prijave za inkubatorski program su otvorene na zipzg.com/prijavi-se do 30.09.2016.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram