Zatvori
Poslovni Puls
28/04/2016

ZIP MasterClass: Najavljeno vrlo zanimljivo predavanje

U sklopu nove sezone MasterClass predavanja u kojima ugošćuje strane poduzetnike i stručnjake raznih područja, Zagrebački inkubator poduzetništva poziva na prvo ovosezonsko ZIP MasterClass predavanje u četvrtak, 5.5. u 17:30...

Gost predavač će biti finski industrijski dizajner, magistar umjetnosti, inovator i suosnivač startupa Catchbox, Pyry Taanila.

Pyry je inspirativan primjer mladog poduzetnika otvorenog uma, koji je uspio u komercijalizaciji inovacije i izgradnji potpuno novog segmenta proizvoda koristeći pritom tehničke i vještine dizajna.

Zagovornik je uporabe design thinkinga i snažnog pristupa dizajna centriranog prema korisniku u izgradnji startup projekata. Osim toga, Pyry će govoriti i o definiranju vizualnog identiteta te odabiru imena poduzeća.

Pyry je sa svojim timom razvio Catchbox - mikrofon posebno dizajniran tako da se može bacati u publiku na većim događanjima. Osim široke popularnosti, Catchbox je osvojio i dvije nagrade u području dizajna proizvoda.

ZIP MasterClass serija predavanja predstavlja projekt u sklopu kojeg ZIP uz pomoć partnera u Hrvatsku dovodi internacionalne stručnjake koji mentoriraju ZIP timove, a nakon čega održe i javno predavanje o zanimljivim temama iz svijeta bliskog startupima i tehnologijama.

Ovaj MasterClass je omogućen uz velikodušnu pomoć Veleposlanstva Finske u Zagrebu.

MasterClass će se održati u prostorima Zagrebačkog inkubatora poduzetništva (Remetinečka cesta 7) u četvrtak, 5.5. u 17:30, a ulaznice se mogu kupiti putem sustava Entrio po simboličnih 49 kuna čime se podržava rad ZIP-a: http://zipzg.com/events/zip-masterclass- pyry-taanila- catchbox

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram