Zatvori
Poslovni Puls
13/04/2016

METRO traži turističke i ugostiteljske startupe!

U utorak 12. travnja METRO Grupa i Techstars otvorili su prijave za drugi METRO Accelerator - globalni program za razvoj tehnoloških aplikacija za hotelijerski i ugostiteljski sektor. Na drugi METRO Accelerator do 20. lipnja mogu se prijaviti svi start-upovi koji razvijaju inovativne aplikacije za poslovne potrebe restorana, hotela i ugostitelja, a investitori i mentori odabrat će 10 najboljih...

Prijave za program odvijaju se putem internetske stranice metroaccelerator.com na kojoj je potrebno ispuniti upitnik na engleskom jeziku. Svakom od deset odabranih start-upova METRO i Techstars ponudit će investiciju od 120.000 eura te pristup mreži stručnjaka koji će im pomoći u daljnjem razvoju njihovih digitalnih rješenja.

"Program smo pokrenuli 2015. godine s ciljem stvaranja platforme koja će povezati tehnološke start-upove s kupcima METRO-a iz sektora ugostiteljstva i hotelijerstva. Siguran sam kako će digitalni poslovni modeli i usluge imati još veću ulogu za budući uspjeh kupaca METRO-a. Sve više tvrtki obraća nam se s novim idejama, a putem METRO Acceleratora želimo im osigurati priliku da svoje ideje testiraju i razvijaju uz podršku međunarodnih stručnjaka“, izjavio je Olaf Koch, predsjednik Uprave METRO Grupe.

Deset odabranih start-upova svoja znanja, ideje i poslovanje moći će unaprijediti u rujnu 2016. pod vodstvom iskusnih mentora na programu u sjedištu METRO Acceleratora u Berlinu. METRO će odabranim start-upovima na raspolaganje staviti stručnjake iz područja nabave, prodaje, marketinga i komunikacija, a Techstars će u program donijeti međunarodno dokazane metodologije za mentorstvo start-upova i brojne mentore, investitore te iskusne članove start-up zajednice.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram