Zatvori
Poslovni Puls
18/03/2016

Hrvatska IT tvrtka Mireo dobila veliki posao u Kini

Kineska tvrtka HuoWangTong odabrala je hrvatsku informatičku tvrtku Mireo za partnera koji će isporučiti ključne tehničke komponente logističke platforme za GPS nadzor vozila...

Početak komercijalne uporabe Mireove tehnologije za prijem, obradu i prijenos podataka iz uređaja za GPS nadzor u partnerstvu s tvrtkom HuoWangTong objavljen je 10. ožujka na konferenciji za medije u Šangaju.

HuoWangTong nudi logističku platformu koja prijevoznicima omogućava potragu i nalazak robe za prijevoz, a korisnicima usluge prijenosa da jednostavno pronađu prijevoznika i ugovore povoljnu i pouzdanu uslugu.

Platforma omogućava ocjenjivanje dogovorenih uvjeta na temelju adrese za preuzimanje ili isporuku robe i trenutačnog položaja teretnog vozila, pa će vozila prijavljena za uporabu logističke platforme biti opremljena uređajima za GPS nadzor.

Mireova tehnologija omogućava i obradu podataka iz GPS uređaja za potrebe osiguranja vozila i robe, na načelima Usage based Insurance (UBI).

Jason Chao, predsjednik Uprave tvrtke HuoWangTong, rekao je da su odabrali Mireo jer je dokazao sposobnost rada s više milijuna GPS uređaja, uz najbržu obradu podataka i najpreciznije izvješćivanje. U planu je priključivanje dva milijuna vozila u sljedeće tri godine.

Leonardo Siladić, predsjednik Uprave Mirea, zahvalio se kineskim partnerima na pruženoj mogućnosti i podršci pri lokalizaciji programskog rješenja te pomoći pri usklađivanju sustava s kineskim zakonodavstvom.

"Ponosni smo što smo dobili zahtjevan posao – na svjetskom tržištu rijetki su ponuđači sustava GPS koji mogu osigurati precizan rad s nekoliko milijuna vozila“, rekao je Leonardo Siladić.

„Isporučili smo brz i precizan sustav, koji zadovoljava zahtjeve korisnika i osiguravatelja. To je kruna naših napora u razvoju tehnologije za daljinski nadzor vozila u posljednjih 15 godina“, rekao je Ivan Siladić, član Uprave Mirea zadužen za razvoj i istraživanje.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram