Zatvori
Poslovni Puls
17/02/2016

Najavljeno peto izdanje splitske IT konferencije Shift

Shift konferencije, jedna od najvećih informatičkih konferencija u jugoistočnoj Europi i ove godine će se održati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu 2. i 3. Lipnja...

U sklopu Shifta će biti održano 24-satno natjecanje programera - hackathon. Organizator ove pete po redu hvale vrijedne konferencije je splitska tvrka Codeanywhere.

Shift će, kao i u prethodnim godina, ugostiti brojna poznata inozemna i domaća imena iz informatičkog svijeta. Oni će na konferenciji pričati o svojim poslovnim iskustvima. Uz to, na pozornici HNK Split će mladi programeri prezentirati ideje razvijene na hackathonu. Žiri sastavljen od IT stručnjaka će proglasiti pobjednike. Pobjednički tim očekuje nagrada od 10.000$.

Prošlogodišnja konferencija je okupila preko 1.100 posjetitelja. Bila je to dosadašnja rekordna posjeta na Shiftu, a ove godine se očekuje još veći broj sudionika.

Organizatori su pripremili promotivne cijene ulaznica (early bird) koje možete kupiti do 15.
ožujka po cijeni od 90 eura.  Za studente je namijenjena posebno povoljna cijena ulaznice od 15 eura.

Za više informacija o natjecanjima, govornicima i konferenciji posjetite www.shiftsplit.com.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram