Zatvori
Poslovni Puls
03/02/2016

ZIP inkubator poziva na prvu ovogodišnju Startup srijedu i Demo day

Zagrebački inkubator poduzetništva i Hrvatska mreža poslovnih anđela CRANE pozivaju investitore i zainteresiranu javnost na prvu ovogodišnju Startup srijedu u sklopu koje će se održati otvoreni Demo day posljednje, 8. generacije startupa koji su prošli ZIP-ov Startup program...

Startup srijeda će se održati u srijedu, 10. veljače u ZIP-ovom coworking prostoru na adresi Remetinečka cesta 7, s početkom u 17h.

ZIP startup timovi su se naradili posljednja četiri mjeseca, a od njih osam, samo su četiri tima i završila program. Na čemu su radili i koji su napredak ostvarili, moći ćete čuti direktno od njih.

Već je ranije poznato da je tim Appetit primio početnu “seed” investiciju od strane ZIP-a, zahvaljujući sredstvima osiguranim na equity crowdfunding platformi Seedrs, gdje je ZIP uspio prikupiti gotovo 700 tisuća kuna za investicije u startupe.

Koji su sve još timovi završili program i što je sve obilježilo ovu generaciju ZIP startupa, saznajte uživo u srijedu. Ulaz je besplatan, ali je potrebna registracija putem Entria: entrio.hr/event/startup-srijeda-demo-day-8-generacije-zip-a-2996

Kako to obično biva, završetkom jedne generacija, ZIP objavljuje javni poziv za prijavu startup timova koji će prolaziti isti inkubatorski startup program u trajanju od 4 mjeseca, uz sve pogodnosti programa kao i mogućnost primanja početne “seed” investicije do 100,000 kn po završetku programa. Novost je ovaj puta da će se usporedno sa standardnim startup programom u ZIP-u odvijati i novi akceleratorski program u suradnji s jednom od najvećih hrvatskih kompanija. Ovaj program će biti namijenjen tvrtkama koje već imaju proizvod, prototip ili su u finalnoj fazi razvoja, a kako bi im omogućio potpunu posvećenost razvoju projekta.

Svaka tvrtka bi ulaskom u program primila investiciju od 100.000 kn za manjinski udio u projektu. Cilj ovog novog akcelaratorskog programa je ubrzavanje razvoja proizvoda i izlaska na tržište, a program će se fokusirati na tvrtke iz sljedećih kategorija:

- e-commerce / mobile payments

- turizam / eventi

- retail / FMCG (fast moving consumer goods)

Prijava za nove programe: http://zipzg.com/prijavi-se/

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram