Zatvori
Poslovni Puls
04/11/2015

Zagreb Connect: 15 startupa u borbi za nagradu od 125.000 kn

U borbu za osvajanje 125 tisuća kuna uključilo se više od 70 startup timova od kojih je odabrano 15 finalista koji će se u četvrtak, 12. studenog 2015., predstaviti investitorima na glavnoj pozornici Zagreb Connect-a...

Zagreb Connect je međunarodna startup konferencija koju već drugu godinu zaredom organizira Grad Zagreb u suradnji s Veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom s ciljem predstavljanja poslovnih ideja potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

Mirka Jozić, pročelnica gradskog Ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, naglasila je kako odabir finalista nije bio lagan te kako vjeruju da će natjecatelji pokazati raznolikost i kvalitetu startup scene u Zagrebu i regiji.

'Sretni smo što će Zagreb Connect pružiti priliku mladim poduzetnicima početnicima da pokažu što mogu i znaju. Za većinu startup-ova ovo će biti prva prilika da se povežu s poslovnim anđelima i investitorima te ostvare svoje poslovne ciljeve. Njihova uloga je prepoznatljiva te im želimo biti podrška na njihovom putu da postanu uspješna poduzeća' , izjavila je Jozić.

Startup timovi koji su ušli u finale Zagreb Connect 2015:

Adopto

Amodo Connected Analytics

Canelio

GamingBattleGround

Liana

Mogy

MORSKA VIDRA d.o.o.

Nautical Booking

SailRouter

Smart Lumies

STEMI - Learning by Creating

TeamPlayers

Tourgent

VIDEOREHA

Vision

Ove godine, uz pitch natjecanje, sudionici će imati priliku upoznati se s načinima poslovanja u Hrvatskoj, kako odabrati odgovarajućeg ulagača i poslovnog anđela, kako okupiti uspješan startup tim, kako iz startup-a izgraditi milijun dolara vrijednu tvrtku te koje greške izbjeći prilikom komercijalizacije.

Prošlogodišnji Zagreb Connect postigao je izniman uspjeh okupivši preko 350 nacionalnih i međunarodnih sudionika koji su prepoznali Zagreb Connect kao idealnu priliku za međusobnu suradnju i ostvarenje poslovnih prilika. Pobjedu prvog Zagreb Connect-a odnijela je Mash.me aplikacija koja omogućuje snimanje videa s trodimenzionalnim likovima bez stručnog poznavanja animacije i korištenja skupe opreme.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, a prijave se nalaze na službenoj stranici konferencije zagrebconnect.zagreb.hr.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram