Zatvori
Poslovni Puls
28/09/2015

Predstavljena business news mobilna aplikacija Born2Invest

U petak 25. rujna u prostorijama tvrtke M6 d.o.o. u Osijeku, održano je predstavljanje mobilne aplikacije Born2invest, koja prikuplja i moderira poslovne i financijske vijesti u najviše 80 riječi...

M6 d.o.o. je izrazito mlada tvrtka koja zapošljava 17 osoba iz Osijeka te u skorijoj budućnosti namjerava proširiti svoj tim. Primarni je cilj u sljedećih 6-10 mjeseci proširiti se na više od 150 tržišta jer će aplikacija biti dostupna na 54 jezika. Trenutno aplikacija obuhvaća 11 jezika – engleski, njemački, makedonski, švedski, rumunjski,ukrajinski, češki, srpski, španjolski, ruski i hrvatski.

Born2Invest aplikacija pruža besplatne, kvalitetne financijske i poslovne vijesti predstavljene na sažet i pregledan način. Aplikacija rješava problem medija koji gube veliki broj čitatelja i povezuje ih sa krajnjim korisnikom, umjesto da ih vodi dalje od njih. Born2Invest se može besplatno skinuti na Android operativnom sustavu odnosno Google play-u, a plan proširenja uključuje i iOS operativni sustav koji će biti dostupan u studenom 2015., kao i razvoj aplikacije za tablet i računalo.

Predstavljanju aplikacije nazočili su inozemni partneri Dom Einhorn (Born2Invest osnivač), Angus Lovitt (Direktor marketinga u King.com - CandyCrush Saga), Adrian Beeston (suosnivač M6 Ltd. Iz Londona), David Kippen (M&A Advisor, Venture Capital & Private Equity), zamjenik osječkog gradonačelnika Vladimir Ham, zamjenik župana Osječko-baranjske županije Dragan Vulin, predstavnici osječkog gradskog vijeća, gosti sa Ekonomskog fakulteta u Osijeku, Elektrotehničkog fakulteta u Osijeku, Filozofskog fakulteta u Osijeku i mnogi drugi iz IT sektora, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram