Zatvori
Poslovni Puls
27/04/2015

Iskon pokrenuo vlastitu online trgovinu

Iskonovci su informatički pismeni, dobro umreženi i sve češće se odlučuju na kupovinu putem interneta. Sažetak je to anekte, koju je ususret lansiranju vlastitog webshopa Iskon proveo u suradnji s jednim od najčitanijih hrvatskih news portala...

Elektronički uređaji i dodatna oprema su najzastupljenija kategorija u kojoj kupujemo online u Hrvatskoj, a upravo novopredstavljeni Iskonov webshop nudi najaktualnije proizvode po niskim cijenama. Trenutna ponuda sadrži televizore, PlayStation igraće konzole, pametne telefone, tablete i prijenosna računala, i neprestano će se osvježavati aktualnim odabranim uređajima. Novi i postojeći korisnici prilikom odabira Iskonovih usluga sada imaju mogućnost odabrati popust na kupovinu u webshopu do čak 700 kuna, ovisno o odabranom paketu interneta, telefona i televizije, stoji u priopćenju.

„Značajni popusti na webshopu su nova pogodnost za korisnike, uz što smo kupcima osigurali besplatnu dostavu do kućnih vrata. Omogućili smo i plaćanje do 12 rata bez kamata kreditnim karticama, koje najčešće koristimo prilikom online kupovine.“, pojasnio je prilikom lansiranja webshopa Iskonov CMSO Krešimir Madunović. Iz ponude se trenutno izdvaja LG Ultra HDTV 4K televizor, koji uz Iskonov popust od 700 kuna ima najnižu cijenu od 3.299,00 kuna tj. 275 kuna mjesečno.

Na webshopu mogu kupovati i ne-korisnici Iskonovih usluga, no bez mogućnosti korištenja dodatnih popusta. Uz razne elektroničke uređaje, shop nudi dodatnu opremu poput korisnih homeplugova koji rješavaju problem provlačenja TV kablova u kućanstvima, ili pojačivača signala koji će wi-fi dovesti do najudaljenijih točaka u stanu ili kući. Omogućena je i jednostavna kupovina pristupa Iskon.TV Playeru, aplikaciji za praćenje televizijskih kanala na mobilnim uređajima.

„Naša anketa je bila samo ogled za prepoznavanje potreba hrvatskih online shoppera, no i dostupna istraživanja na reprezentativnom uzorku pokazuju da postajemo sve spremniji odabrati udobnost
naslonjača i 24-satnu dostupnost e-trgovina. U prilog ovoj činjenici ide i raznolikost rastućeg broja hrvatskih e-trgovina, čiju ponudu učestalo ili povremeno prati 54% anketiranih korisnika.“, dodao je Madunović.

Cijena, kvaliteta i brzina dostave izdvojeni su od strane 735 anketiranih osoba kao kriteriji na koje obraćamo najviše pozornosti prilikom e-kupovine. „Uz dobivenu povratnu informaciju da je čak 73% anketiranih barem jednom obavilo kupovinu elektroničkog uređaja online, sigurni smo da će Iskonovci prepoznati ne samo financijsku već i vrijednost uštede vremena.“, zaključuju u Iskonu.

 

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram