Zatvori
Poslovni Puls
13/02/2015

Softver zagrebačke Qualije pronašao put do talijanskog tržišta

Zagrebačka tvrtka Qualia, koja pruža usluge poslovne inteligencije i razvija vlastiti softver za vizualizaciju podataka i izvještavanje – BusinessQ - potpisala je OEM partnerski ugovor s talijanskom PAT grupom...

Hrvoje Smolić, direktor Qualie, pojašnjava detalje poslovne suradnje:

PAT grupa je tvrtka koja između ostalih nudi inovativna rješenja na područjima Customer Relationship Managementa (CRM), Service Manegementa te Helpdeska. U pripremi nove verzije Helpdesk softvera za svoje klijente žele imati kvalitetno i vizualno atraktivno rješenje izvještajnog sustava.

Jedan način da to ostvare bio bi dugotrajno ulaganje vlastitih ljuskih resursa, vremena i novaca da samostalno razviju izvještajni modul svojih softverskih rješenja. Drugi način, kojeg je PAT grupa odabrala, jest iskoristiti Qualiinu ekspertizu u vizualizaciji podataka i Qualiin softver BusinessQ.

Ovim ugovorom PAT grupa sve izvještaje, analize i nadzorne ploče za svoje klijente radi u Qualiinom softveru BusinessQ. Ti izvještaji bit će zatim integrirani u njihove CRM i Helpdesk aplikacije za njihovo nesmetano korištenje. Ovakav tip partnerstva dobitak je za sve tri strane.

PAT grupa dobija rješen problem kvalitetnog izvještavanja i prikaza poslovnih podataka njihovih klijenata, njihovi klijenti dobijaju izvještaje i nadzorne ploče na svojim podacima, a Qualia dobija novog kvalitetnog partnera te novu prodaju licenci BusinessQ softvera.

“Ovo nam je prva vrsta ovakve OEM suradnje gdje partner iznajmljuje naš softver da predstavlja novi modul njihovog softvera. Sada smo spremni nuditi BusinessQ i svim sličnim potencijalnim partnerima – OEM partnerstva u industriji poslovne inteligencije su trenutno u velikom porastu – i tu vidimo novu tržišnu priliku. Jako smo zadovoljni što je PAT grupa prepoznala naš entuzijazam i posvećenost kvaliteti vizualizacije poslovnih podataka te što su izabrali upravo naš softver za integraciju sa svojim", poručili su iz Qualije.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram