Zatvori
Poslovni Puls
10/02/2015

Huffington Post pokreće kinesko izdanje

Američki novinski web portal Huffington Post planira osnivanje kineskog izdanja u sklopu svojeg međunarodnog širenja...

Kinesko izdanje fokusirat će se na sadržaje o stilovima života, prenosi Mashable. "To je područje prema kojem imamo izuzetno mnogo interesa iz Kine i u kojem bi imali mnogo dodane vrijednosti." izjavila je tvrtka.

Glavni izvršni direktor Jimmy Maymann očekuje da će kinesko izdanje do kraja ove godine započeti s radom.

Maymann je istaknuo važnost korištenja novih medija kao dio strategije širenja na kinesko tržište: "Kad pogledamo tehnologije i inovacije koje trenutno dolaze iz Kine... Ako pogledate kakve se stvari odvijaju, s WeChatom koji ima 500 milijuna korisnika... Mislim da su što se tiče platformi za razmjenu poruka ispred nas."

WeChat je popularna aplikacija za razmjenu instant poruka koju je razvila kineska tvrtka Tencent. Mnogi lokalni mediji koriste WeChat za širenje vijesti čitateljima koji koriste pametne telefone.

Huffington Post nedavno je osnovao međunarodna izdanja u Australiji i Indiji. Njihovo širenje također je obuhvatilo tržišta u Kanadi, Europi, Japanu i Brazilu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram