Zatvori
Poslovni Puls
16/12/2014

HT predstavio Kupon2go uslugu popusta preko SMS poruka

Hrvatski Telekom ponudio je svim korisnicima svojih mobilnih usluga besplatno uključenje potpuno nove usluge na hrvatskom tržištu. Usluga nazvana Kupon2go omogućuje primanje SMS kupona s popustom upravo u trenutku kada se nalazite u blizini dućana, restorana ili kafića koji taj popust nudi...

Kupon2go jedinstvena je usluga na hrvatskom tržištu. Temelji se na zemljopisnom položaju mobitela i koristi uslugu lokacije (geofencing), isključivo uz pristanak korisnika. Vodeći se interesima korisnika, Kupon2go odabire i predlaže ponude HT-ovih partnera te šalje SMS kupon na mobitel korisnicima koji se nalaze u krugu HT-ova partnera koji nudi pogodnost. S Kupon2go uslugom tako nije potrebno tražiti pogodnosti, jer pogodnosti, prilagođene osobnim interesima, same nalaze svoje korisnike. A pogodnosti mogu biti raznolike, od sniženih cijena, preko posebnih akcija do dodatnih besplatnih proizvoda i usluga.

Popis partnera se proširuje iz dana u dan, a trenutačno pogodnosti za korisnike nude: 24 sata, Allianz, Avenue Mall, E-tours, Heraldi, Hrvatska lutrija, Konzum, Kućica na drvetu, L'Occitane. Tisak, Cinestar, Oxbo, Kozmo, Samsung, Meblo, Westgate, Drogerie Markt, P.S. Fashion, Sheridan's, Mercedes, Tekstil promet, Lido, Ingenium i, dakako, Hrvatski Telekom.

„Mobilna usluga Kupon2go, kao i druge usluge koje se temelje na tehnologijama geolociranja, otvara nove prodajne kanale i bezbrojne mogućnosti suradnje Hrvatskog Telekoma s partnerima iz različitih sektora. Vjerujemo da time pridonosimo ne samo boljitku svojih partnera, nego i poticanju ukupne gospodarske aktivnosti. Pritom je iznimno važnu da punu kontrolu nad uslugom i njezinim korištenjem imaju sami korisnici“, istaknuo je Marijo Volarević, direktor Odjela za e-Kompaniju Hrvatskog Telekoma, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram